Seuraa 


Tytöllä 6 vk on alkanut lisääntyvissä määrin tulla raivareita tisulla. Nälkä on, mutta ei tartu rintaan. Ottaa huulille ja huutaa naama punaisena. Apuja olen kysellyt jos jostakin, mutta eipä ole liiemmin kommentoitu. Korviketta juo kovalla työllä ehkä 20 ml. Rintamaito kelpaisi pullosta, mutta en heru pumpulle lainkaan. Tuntuu, että maidon tulo vähentyy koko ajan, koska vauva ei ime riittävästi. Yöllä syö rintaa suht hyvin. Onko muilla ollut vastaava ja miten on imetys jatkunut? Haluaisin imettää vielä useamman kuukauden, mutta meinaa kyllä usko loppua koko touhuun.

Kommentit (5)

ja meillä oli viime viikolla ihan sama juttu. Päivisin imetyksestä ei tullut yhtään mitään, heti alkoi raivarit. Hänelle oli tulossa kolmas hammas ja vähän nuhaakin oli, joten ajattelin haluttomuuden johtuvan niistä. Mutta öisin imetys sujui ihan normaalisti. Silloin tällöin, kun vauva oli imenyt rintaa sen verran, että maito alkoi kunnolla herumaan, mutta lopetti heti sen jälkeen, lypsin maidon pulloon. Sitä tulikin helposti desi ja se kelpasi tuttipullosta heti perään. Meinasin jo luovuttaa ja lopettaa imetyksen, mutta jatkoin kuitenkin ja se kannatti sillä yhtenä päivänä (n. viikon hankaluuksien jälkeen) ukkeli huusi aamusyötöllä, mutta päivällä tisu jo kelpasi ja siitä lähtien on taas sujunut ihan hyvin ja maitoakin on taas alkanut tulemaan. Tosin nyt puraisi toisen kerran samasta rinnasta... Yöimetyshän lisää maidon määrää, joten sitä kannattaa jatkaa mikäli vauva heräilee. Mukavampia imetyshetkiä teille jatkossa!

pulloa lainkaan esim. vuorokauteen ja katsoisin miten tilanne kehittyy. Voi olla ettei siitä olisi mitään apua, mutta onhan mahdollista, että vauva alkaisi imeä rintaa, jos ei muualta ravintoa saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän tyttö tekee samaa silloin, kun on tosi nälkänen tai väsynyt. Syöminen sujuukin ongelmitta, kun lykkään tissin suuhun heti, kun yhtään epäilen, että tytöllä voisi olla nälkä.

Ota yhteyttä paikkakunnan imetystukihenkilöön. Sellaisen voisi löytää neuvolan ilmoitustaululta tai jos netistä etsisit. En nyt ole varma, mutta olisikohan sivuilla www.imetys.fi listaa imetystukiryhmistä. Siellä voi olla kyllä ainakin muuta asiaan kuuluvaa vinkkiä. Itse en valitettavasti osaa auttaa, mutta luulisin, että paras apu löytyy, kun voit kunnolla kertoilla tilanteen ja on joku, joka asiasta oikeasti tietää. Tsemppiä ja toivottavasti saatte imetyksen toimimaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat