Katsoitteko Halosen mainoksen? Lola on tosi turpee. Päässyt malliksi varmaan vanhoilla suhteilla.

Vierailija

Kommentit (15)

muuttunut on tosiaan joistain vuosista ja kuvista, mutta muutoin aina valitetaan, että mallit on niin ei-tästä-maailmasta kokoluokkansa suhteen, niin nyt meillä on mainoskuvissakin yksi vähän enemmän keskivertototuutta lähentelevä nainen.Ja Lola on todella kaunis.

Tuli vaan mieleen, kun itse olen aina ollut normaalipainoinen, koska en ole päästänyt itseäni lihoamaan kunnolla. Painoni on vaihdellut välillä 55-68 kg. Nykyään 63 kg, mikä on minusta sopiva paino 172-senttiselle minulle. Lihoaisin varmasti helposti, jos en miettisi mitä syön. Olen laihduttanut monta kertaa elämässäni, joten tiedän, mitä laihduttaminen on. Meillä on töissä muutama laihduttaja, joista toinen suhtautuu laihdutuskeskusteluihin osallistumiseeni positiivisesti, mutta toinen - lihavampi - mulkoilee ja toteaa välillä, että " mitä tää sulle kuuluu, kun oot laiha" .

Luultavasti vaatekokoa 40, siis sitä yleistä suomalaisnaisten kokoa. Kurvit kohdallaan ja tosi nätti! Miksi ihmeessä keski-ikäisille ja -kokoisille naisille pitäisi esitellä vaatteita jonkun anorektisen kukkakepin päällä?(ja btw, ite olen vain kokoa 36 mutta onneksi tisseissä löytyy... kurvit ovat kauniita!)


olenkin hiukan kateellinen hänen kurveilleen, itse 165 ja n.50kg,

kaksi lasta puolentoista vuoden sisällä synnyttänyt.hieno nainen minun mielestäni.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat