Naapuri antoi sitten koiranpennulleen meidän pojan nimen :(

Vierailija

Tultiin tänään kaupasta pojan kanssa ja pysähdyttiin juttelemaan naapurin kanssa. Tuli sitten puheeksi heidän koiranpentu ja ovat antaneet sille saman nimen kuin meidän pojalla. En kyllä käsitä ollenkaan, mutta en kyllä saanut sanottua mitään. On vähän höntti olo :o

Sivut

Kommentit (67)

Meillä kans töissä Alli ja työkaverin koiran nimi Alli.Vähän repeiltiin kokouksessa kun työkaveri kertoi että Alli tuli siihen korvan juureen huohottamaan ja sen henki haisi ihan maksalaatikolta..

HEH!

Vaikka lapsen nimi olisi ollut Musti, niin luulisi naapurinkin vähän ajattelevan. Jos siis on tietoinen lapsen nimestä. Itse ottaisin tuon kyllä loukkauksena tai suoranaisena v...luna. Jos meidän koiran kennel-nimi olisi ollut sama kun naapurin vauvan, niin vaihtoon olisi nimi mennyt. Vaikka kyllähän lapsilla ja koirilla on paljon samoja nimiä, niin joku tolkku nyt sentään. Eikä noista nimistä voi läheskään aina sanoa mikä on koiran ja mikä ihmisen nimi. Arvatkaa vaikka näistä naapurustoni asukeista mitkä 5 ovat koiria: Valtteri, Jere, Rasmus, Leevi, Onni, Nico, Miro, Timi, Lari.

jos pojan nimi on vaikkapa Petteri niin sitten vähän jännä juttu minunkin mielestä.

Eli mikä on teidän pojan nimi?Koita ottaa se kuitenkin imartelun kannalta, ovat pitäneet nimestä.

Ja joskus kennelissä saatetaan antaa jo valmiiksi nimet joihin pennut tottuvat, eli voihan olla tällaisesta " vahingosta " kyse.. =)

Vasta myöhemmin tajusin, että tiedän 3 Vilma-nimistä koiraa. en yhdistänyt Vilma-tyttöä Vilma-koiraan. Mummuni oli Martta, samoin koirani äiti on MArtta ja 2 muuta koiraa, jotka tiedän.Onhan näitä: Jere, Topi, Ruut, Onni.Mutta aika härskiä silti naapureilta...ettei vaan paistaisi kettuilu läpi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat