Vierailija

Millaisia kokemuksia ja mihin valmiusasteeseen olette talon ottanut?

Kommentit (4)

meillä on omatalo, rak. 2003-2004.

Me otettiin vain paketti toimitettuna tontille, ja paketista jätettiin pois jotain, mm. keittiökaapit ja kodinkoneet.Meidän talomyyjä avusti seinäelementtien pystytyksessä, ja mukana oli iso talkooporukka. Itse myös laitettiin kattoristikoista alkaen muutkin (tietty piti nosturikuski olla että sai kattotuolit paikalleen).Lautaverhous tehtiin myöskin ite (seinäelementit oli siis vain tuulensuojalevyllä). Sitä ollaan kaduttu tähän päivään asti kunnes luin ed. vastauksen ;)

Siis siihen panelointiin tuhlautui kauheesti aikaa!!Osa tavarasta oli aikas huonolaatusta, mutta muuten ollaan oltu tyytyväisiä, talotehtaan kanssa sujui ihan hyvin ja tavara tuli ajoissa tontille (mitä taas ei esim. kreivi-taloilla tapahdu koskaan, ollaan huomattu kun moni lähelle niitä rakentaa).Meillä oli palkattuna ainoastaan sähkömies ja laatoittaja ja 121 neliön talo tuli maksamaan 98 000 euroa + tontti.Uudesta jo haaveillaan, kannustalon auroraan olen iki-ihastunut!

Me otettiin sateelta suojaan-asennettuna, elikkä niin että aluskate asennettiin asennusryhmän puolesta. Lisäksi ostimme valmiiksi paneloituna....mikä oli ISO virhe koska naularivit on aivan järkyt eli ei yhtään rivissä, toki maali hieman peitti mutta harmitti alkuun tosi rajusti.Omatalo-firmana toimi suht hyvin, mutta tämä turun seudun asennusryhmä...hoh hoijaa....seinäelementit on päin peetä ja aluskate täyteen ammuttu naulapyssyllä...eli tosi tiivis...no seuraava talo tulee todennäköisesti pitkästä, niin paljon oli kuitenkin ärsyttäviä vierheitä pakettitalossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat