Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onkos muilla kokemuksia uudistuneista Liberon teippivaipoista? Me olemme olleet Liberonisteja jo kahden lapsen kohdalla, ne parhaaksi todenneina. Mutta nyt! Ne uudet pupukuvioiset vaipat (maxi) ovat falskanneet joka yö!! Ennen ei ongelmia ole ollut. Että kylläpäs ollaan pettyneitä " parannuksiin" täälläpäin... :( Täytynee laittaa asiasta palautetta Liberollekin..Mitäs muut ovat tykänneet uudistuksista?

Kommentit (10)

Liberot ovat olleet meidän pojalle ne parhaat ja jos nekin ovat nyt muuttumassa " pamperseiksi" , ostan kyllä ensi kerralla vaippahyllyn tyhjäksi vanhoista pakkauksista :) Uusia kun ei ainakaan vielä meidän Prismassa näkynyt.

Meillä on kokeilussa erimerkkisiä vaippoja viikon ikäisellä neidillä, ja ainakin nuo Newborn-Liberot ovat loistavia, imevät löysän kakankin, kuten mainoksetkin lupaavat. Ainoa hankala on tiukat teipit, eivät meinaa välillä millään aueta vaippaa laitettaessa!

Sisko taas on täysin erimieltä ko. merkistä, hänellä tyttö 2,5 vuotta ja käyttää housuvaippoja.

Libero ja Pampers kuulemma kumpikin valskaavat ja ärsyttää ihoa, Lidlin vaipat taas osoittautuneet hyviksi heidän kohdallansa.

Jokainen vaavi tietenkin on erilainen ja eri merkit sopivat eri tavoin...

Joten ei muuta kuin kokeilemaan!!!Ja tottakai palautteen lähettäminen kannattaa, eihän tuotteiden kehittely muuten onnistu.

Nykyään tulee kakkat vain joka toinen päivä ja kerralla tulee PALJON. Ikää herralla on 3kk ja käytössä Liberon midit.Tuota valskausongelmaa ei ollut Huggies-vaippojen kanssa (tuplavuotosuojat), mutta niissä vaipan etumus kovettuu jos on paljon pissaa (vaikka vaipan vaihtaa päivisin parin tunnin välein).Pampersit on vielä kokeilematta...

Me ollaan käytetty kohta 8 kk Liberoita ihan tyytyväisinä. Viimeiset kuukaudet maxeja (7-14 kg). Missä vaiheessa ne uudistui?? En ole huomannut mitään eroa. Eilen viimeksi ostin uuden paketin s-marketista. Ihan samalta näyttää kuin ennenkin. Olenko vain ihan sokea?Kompsu ja 7,5 kk poika :)

kuin ennen, 70 kpl:n pakkauksessa hintaa 17 senttiä/vaippa. Ootteko muuten huomanneet että siinä maxipaketissa vaipalle tulee hintaa enemmän 2osenttiä/vaippa)?! Nää hinnat Prismassa ja siis Liberon Midi kyseessä.

Ensimmäinen uudistunut vaippa vasta vauvalla päällä. Toivottavasti on yhtä hyvä kuin ennen. Pampers ei käy ollenkaan ja Muumi tuntuu märälle.

eli kaikissa kaupoissa ei niitä välttämättä vielä olekaan myynnissä. Myyvät vanhat ensin pois. Ja käväsin Liberon sivuilla, niin siellä oikein mainostettiin että kaikkien aikojen kuivin vaippamme ;-). Kyllä mentiin metsään. Harmi. Liberot ovat olleet meillä aina ennen niiin varmoja!! Ehkäpä lähden koluamaan koko kaupungin marketit josko jossain olisi vielä vanhoja maxeja myynnissä.Eli näissä uudistuneissa vaipoissa on sellaiset pupuaiheiset kuvat ja enemmän violettia joka paikassa.*Tympäsee kun joutuu aloittamaan sen kokeiluruljanssin uudestaan, kun oli vihdoin hyvä ja varma vaippa löydetty*

meillä käytettiin myös liberoo, mutta huomasin myös saman kuin sä, aika usein tuli pissat lakanalle. Siirryttiin pampersiin, lakanat pysyny sen jälkeen kuivina.

Mut tottahan se, et pitää kattoo vaa mikä vaippa on sopivin omalle vauvalle.

Näin meillä kuitenki

Meilläkin käytössä libero maxi. Vaippa ei riitä koko yöksi vaan pissa tulee läpi, jos en aamuyöstä vaihda vaippaa. Lisäksi kuminauha näyttää ärsyttävän ihoa reisissä ja selässä toisin kuin " vanha" libero. Taidamme kokeilla esim. pirkka-vaippaa, joka osoittautui aika hyväksi pojan ollessa pienempi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat