Vierailija

Musta yllättävän pienen oloinen siihen verrattuna, että on tällä hetkellä Itäkeskuksen jälkeen Suomen suurin kauppakeskus.Positiivista on, että siellä on paljon vaatekauppoja.Yleisilme on toistaiseksi siisti.

Kommentit (11)

tähän en ikinä tule syömään. Myöskään kiinalaisen ravintolan ja Robert' s Coffeen pöytien sijainnit eivät miellytä, näin ekat mieleen tulevat mainitakseni. Sello ei muutenkaan herätä mitään positiivisia tunteita, kun siellä on. Isossa Omenassa on ihan eri lailla viihtyisyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihana se " lastensiipi" ja helppo ja selkeä.Itishän on käsittääkseni Pohjoismaiden suurin kauppakeskus,ainakin näin mainostavat? Joten minusta jo liiankin laaja ja sokkeloinen.Ennen pidin eniten Jumbosta,nyt Sellosta,pitää katsoa muuttuuko mieli Jumbon laajennusosan avauksen jälkeen :) Milloin se muuten avataan??

Hintoja en huomannut katsoa.Muuten pidän Sellosta todella paljon. Siellä on oikeastaan Stokkaa ja Sokosta lukuunottamatta kaikki liikkeet, joissa käyn. Se vaan harmittaa, kun se on niin täynnä näin alkuviehätyksen aikoihin. On nimittäin meidän " lähimarket" , eikä autoa tahdo saada parkkiin kaupassa tai kirjastossa käydessä...

Minusta on pelkkää plussaa se, että sinne ei eksy! :) Ja silti vaikka hiffaa sen navigointijujun tuntuu, että koko ajan silmien eteen tulee yhä uusia ja uusia kauppoja. Itis on kiva, mutta siellä kaikki on jotenkin liian kaukaa nähtävissä - ei pääse yllättymään.Pidän myös liukuportaiden sijoittelua onnistuneena. Ei tarvitse ravata niille ihan järkyttäviä matkoja kuten Omenassa.Käytyäni ravintoloissa syömässä (Mandarin Palace, Hese, Chicos) voin sanoa, että ei niissä pöytien sijoitteluissa ole mitään vikaa - kiinalaisessakin pääsee ihan pöydän viereen rattaiden kanssa ja jopa ostoskärryjen, mikä on hyvä asia, sillä eihän niiden ole mitään intiimejä gourmet-ravintoloita tarkoitus ollakaan vaan kauppakeskussyöttölöitä. Ruoka oli kiinalaisessa muuten ihan OK. Chicos oli tosi täynnä, mutta ei silti tuntunut ahtaalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat