Vierailija

Lapsilla ikäeroa reilu puoli vuotta. Nimi ei ole ihan justiin sama, mutta huomiota herättävän samanlainen. Jos pitäydymme suunnittelemassamme nimessä, kaikki tulevat ajatelleeksi, että meillä on tosi huono mielikuvitus. En kehtaa alkaa valaisemaan, että tämä nimi on ollut valmiina jo vuosia. Tekisi mieli joskus murjasta jotain tuttavallekin, joka on niin tyytyväinen " keksimäänsä" hyvään nimeen...

Kommentit (17)

Meille kävi niin, että olin yhtä aikaa sukulaisnaisen kanssa raskaana. Me tietenkin mietittiin alkuhuumassa nimiä sillain että mun vanhemmatkin oli paikalla. Pitkin raskautta äitini alkoi kutsua vauvaa jo etukäteen sillä hänelle aiotulla nimellä. Lopulta joka toinen tutuntuttukin kyseli että mitäs sille Maija-Annikille kuuluu. Meidän oli pakko vaihtaa nimeä, kun haluttiin, että kaikki kuulevat sen sitten yhtäaikaa kun se nimi hänellä on. Eikä vauva enää edes tuntunut Maija-Annikilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juuri tuon takia meidän lapsesta ei tullut Kiia. Sen nimen oli ystävättäreni joskus kertonut antavansa lapselleen, jos saa toisen tytön. Se oli kiva nimi, mutta en voinut antaa sitä omalleni millään ilveellä. vaikka tykkäsin ja vaikka muuta nimeä ei oikein tuntunut löytyvän - en vaikka ko ystävyys on vain postikorttitasolla eli emme ole nähneet kohta 20 vuoteen!Ystävättären toisesta tytöstä tuli Kiia. Voin kuvitella, että olisi ollut yhtä harmissaan nimen kanssa kuin sinä, jos nimi olisi jo " käytetty" .

Onhan se monesti kuultu,että olet löytäny ihanan nimen tulevalle lapselle ja sit kaveri sattuu saamaan lapsen ennen sua ja kappas, lapsi saa sen sun kaavaileman nimen!!

Suhtaudut asiaan tosiaan vaan huumorilla, tai sitten vaan toteat että me päätettiin tää jo 5 vuotta sitten ja annat jokaisen tehdä päätelmäsi tästä kopionimestä.

Jos se nyt vaan jotenkin oli jotain mitä on jo ennen nähty, laita vaan nimi, jos ei kerran ihan kaimoja tule. Ja mitä jostain tuttavasta, näettekö te edes niin paljon että haittaa? Ja jos tulee rutkutusta, sanot vaan että me jo vuosia sitten päätettiin tää nimi, mites teille tuli mieleen toi omanne...

Vierailija:

Lainaus:


Ehkä hänelläkin on ollut sama idea mielessä jo aikaisemmin?
No siitä että hänen " ajat sitten valittu nimi" oli vallan toinen ja ihan toisenlainenkin! Ap.

uri sillä nimellä kuin he olisivat halunneet omansa kastaa. Sekin oli hassu sattuma, että me molemmat oltiin samaa nimeä mietitty. Kumpikaan ei ollut sitä puoleen eikä toiseen huudellut.

Näin jälkikäteen on huvittanut kun tälläkin hetkellä hoidossa on 3 saman nimistä ja nimi on ollut ainakin jonkun tilaston mukaan 10 suosituimman etunimen joukossa viimeiset 4 vuotta.

Päättivät, että eivät kerro toisilleen vauvoille aiottuja nimiä. Kaikki viisi sattuivat saamaan pojan, ja neljän nimeksi tuli Jussi! Äitini ei sitten enää kehdannut tehdä veljestäni Jussia, vaikka oli niin koko ajan miettinyt, ja häntä harmitti se lopun ikää - poika kun oli niin Jussin oloinen. (ja etenkin kun noiden kaverien kanssa ei loppujen lopuksi tullut kuitenkaan oltua paljoa tekemisissä myöhemmin elämässä...)Niin että ap, pidä vain pintasi, ja nimeä lapsesi juuri siksi kun haluat.

5 vuotta. Ja jos ko. ystävä kysyy, niin sano, että kerroinhan sinulle sen jo 2 vuotta sitten... Etkö muista? (Jos ei muista, niin voit tokaista, että toisilla on aika valikoiva muisti... jos vaan ilkeät.)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat