Vierailija

AVITCID. Kuka tietää ko. lääkkeestä? En ole nyt kiinnostunut raskauarpia vievästä vaikutuksesta vaan siitä ONKO SIITÄ APUA AKNEEN? Alan olla epätoivoinen finninaamani kanssa.Minulla on kokeiltu suun kautta antibiootteja, skinorenia, differiniä, dalacinia sekä diane novaa EIKÄ MIKÄÄN OLE AUTTANUT KUIN OHIMENEVÄSTI. Lisäksi olen tuhlannut satoja ellen tuhansia euroja erilaisiin itsehoitotuoetteisiin ja puhdostussarjoihin, tuloksetta.Akneni on tyypiltään sellainen, että iholleni tulee suuria, kipeitä märkäpesäkkeitä, vaaleita palluroita joissa ei ole päätä ettei niitä voi puristaakaan. Ovat todella kipeitä!! Jos esim. nenässä on sellainen niin koko nenä on turvonnut ja kipeä.

En ollut aiemmin kuullutkaan ko. lääkkeestä, mutta onko siitä ollut apua? Toinen vaihtoehto olisi varmaan Roaccutan-kuuri. Onko muilla kokemuksia siitä?http://www.coronaria.fi/www/mtv3/laakkeet.php?id=102

Kommentit (5)

siskoni myös. Aivan ehdoton lääke! Mars ihotautilääkäriin, mutta raskaaksi et voi tulla kuurin aikana,,,,, lapselle tietää valuvikoja varmassti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat