Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

katsokaa noita ihmisiä tuolla..kaikki jotain vitun wannabe teinixei..huoh....Kaikki samasta muotista..Oikee huvittaa :)

http://irc-galleria.net/channel.php?channel_id=1116707

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija:

Lainaus:


lantiofarkut, sivujakaus ja hirveä pakkelikerros yhdistettynä liian pieneen jakkuun ja feikki-vuittoniin on kaukana hyvännäköisestä.
Se on sillä lailla että suurin osa vanhemmista ei ees tiiä että lastesa kuvia on galleriassa... Tästä oli just juttua pari viikkoa sitten Keskisuomalaisessa...

meitä mammoja kauhistelevat että miten voidaan pukeutua niin tanttamaisesti...Mutta hyvähän se on pukeutua tolleen kun on kroppa kunnossa. ja mammat ovat kateellisia ;)

Hyvää yötä ja kauniita unia ja oman kullan *piip* kuvia

http://irc-galleria.net/view.php?nick=[bejpe]&image_id=16884592Ja tämä on huvittava, ei varmaan ole tarkoitettu siksi miltä näyttää - ihan kuin olisi näköisensä käsinukke:http://irc-galleria.net/view.php?nick=[bejpe]&image_id=18106393:DNämä nyt vaan pompsahti silmiin kun poikkesin katsomaan kuvia, en sen enempää ota kantaa nuoriin, kuviinsa tai ajatusmaailmaansa... Ja jos ei ole soveliasta noita linkittää, niin ylläpito poistakoon.

enkä osaa olla ollenkaan huolissani. Ovat näyttäneet niitä mullekkin, lisäksi kavereittenkin kuvia on. Tää nyt on vaan tän aikakauden juttu. Kyllähän ne munkin vanhemmat pyöritteli kauhuissaan silmiään, kun kavereitten kanssa aikoinaan pistettiin itteämme juhlakuntoon. Varmaan näytettiin ihan samalta kun noi tyypit tuolla, ja ihan normaaleja meistäkin on tullut. Relatkaa hyvät ihmiset!!

YLEENSÄ HAUKUTTE SUU VAAHDOSSA TÄÄLLÄ NUORIA ÄITEJÄ YM TAVALLISIA TALLAAJIA ETTÄ " ONPAS JUNTTIA" HYI MIKÄ SISUSTUS JNE JA TUNNETTE VALTAVAA YLEMMYYTTÄ!NYT KUN ON GALLERIA TEITÄ HUOMATTAVASTI PAREMMANNÄKÖISISTÄ IHMISISTÄ, NIIN HEITÄKIN HAUKUTTE!!! KATEUS ON KAVALA TAUTI;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mutta säälittää toi ajatusmaailma ja itsensä objektiksi laittaminen. Ovat niin nuoria, että tuskin monikaan osaa ajatella mitä kuvien katselu muissa herättää.

Kandee puhua omien lapsien kanssa (jos ovat sitä ikäluokkaa, että on ajankohtaista) nettiin laitettavista kuvista ym.

Oon itse kieltänyt ala-asteikäisiä lapsiani antamasta netissä minkäänlaisia tietoja itsestään. Ei nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, mahdollista nettiosoitetta, koulua, eikä missään nimessä kuvia saa laittaa nettiin! Saa nähdä miten toimii. Vielä eivät kovinkaan paljon netissä ole. Myös kamerakännyköiden kuvien ottamisesta ollaan puhuttu. Toisia ei saa kuvata luvatta eikä kuvia lähettää minnekään eteenpäin! Eikä toiset saa ottaa kuvia sinusta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat