Vierailija

Milläs kikalla tämä lähtee pois? Onkos tietoa/kokemuksia? Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan.Onko kellään tietoa, onko haitallista vai vain ikävän näköistä?

Kommentit (11)

Pitäisi tuulettaa aina kun on kostunut, eli joka suihkun jälkeen ja muutenkin päivittäin. Se home lähtee vähäksi aikaa, eli säännöllisesti vaan klooripesu...

Ei ole vaarallista, lähinnä ikävän näköistä ja tekee tunkkaisen hajun

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jossa oli punahometta koko kylppärissä. Sieltä sitten oli levinnyt koko asuntoon emmekä huomanneet mitään. LUulin että punainen väri kylppärissä johtui veden laadusta esim rautaa tai jotain ja jynssäsin pois. Koko asunto joutui remonttiin kun muutimme sieltä pois, kaikki lattiamatot vaihdettiin. Oli kuulemma matot aikanaan asennettu märälle sementille. Tai sitten ilmastoinnissa oli jotain pielessä.Itselläni oli koko ajan kun asuimme siellä allerginen nuha ja lapsi sai homeallergian ja astmankin, vaikka en tiedä johtuiko jälkimmäinen homehaitasta.Ei riitä pelkkä pois peseminen vaan home pitää saada poistettua koko asunnosta ja siihen tarvitaan ammatti-ihmisiä!

Ei meillä ole ollut tämän punahomeasunnon jälkeen missään muussa asunnossa. No yhdessä oli sinihometta ja toisessa kosteusvaurio, mutta missään ei tämän asunnon jälkeen ole ollut punahometta.Ja seitsemässä asunnossa ollaan asuttu punahomeasunnon jälkeen. Joten ei kaikissa kylppäreissä punahometta ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat