Vierailija

Taas tää sama perhanan kuvio:Sovitaan että tehdään joku siivous yhdessä.. Koko päivä menee ettei tehdä sitä. Alan mainoskatkolla siivoamaan itse. Mies on koneella ja siivoan siinä herran vieressä. Ei voi auttaa mua..Mulla menee siinä herneet kokoajan enempi ja enempi. Kun olen melkein kokonaan siivonnut tulee mies kysymään MIKÄ MUA VAIVAA?!

-Sanon ettei mua mikään VAIVAA, kunhan siivoan tän joka piti siivota!Mies kääntää tän mun viakseni. En pyytänyt häntä apuun ja itse aloin mainostauoilla!Voi jessus!!Tajusi sentään tyhjentää pesukoneen sanomatta kun tiskasin. Aina ei tajua vaan menee suihkuun kiukuttelemaan, koska minunhan pitää miestä patistella!

Kommentit (1)

on se nyt jo tajunnut, että oma-aloitteisestikin voisi tehdä jotain...oikeastaan kaikken huvittavinta tässä tilanteessa on se, että asiasta on yhdessä sovittu (siis pitäisi olla kaiken selvää) mies ei oma-aloitteisesti mitään tee ja sitten jos asiasta huomauttaa/sanoo ystävällisestikin niin heti on nalkuttamassa ja sitten ei ainakaan tee...kyllä minulla on ainakin jo lapsiluku täynnä ellei tällaista saa vaihdettua uuteen malliin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat