Vierailija

Perttu avautui kauniista unelmanaisestaan päiväkirjahuoneessa!

A way to go Perttu!!!

Kommentit (14)

laihojen haukkumisesta?? En voi mitään sille että olen laiha, en yksinkertaisesti liho! Teidän mukaanne siis yksikään MIES ei voisi oikeasti pitää minua NAISENA? Surullista...

yleensä naisella on tissit jos on normaali tai hieman pyöreä. Laihalla ei ole tissejä, joten valitettavasti jäävät hieman paitsioon. Siis jos puhutaan ensivaikutelmasta.Tärkeintähän on mitä päänupissa on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja minusta on täysin terve piirre miehessä että hän arvostaa enemmän normaalipainoisia tai hieman ylipainoisia kuin langanlaihoja. Enemmän ihmetyttää, että mitä mies ylipäänsä näkisi naisessa josta luut pingottuvat nahan alta näkyviin.


Totuus on kuitenkin se, että se ei muuta osaa. Vähän tyhmemmän luokan kaveri. Kaikki sen olemuksessa viittaa siihen, että kaikkia ruuveja ei ole kiristetty loppuun asti.Ihmisiltä on tainnut unohtua, että taloon on menty pelaamaan ja voittamaan. Pertulta pelaamiseen tarvittava älykkyys puuttuu.Niin ja ompa tosi mies. Pojat kehuivat Kathyn isoja rintoja ja pientä persettä (taisi olla juuri, ah niin ihana tosimies, Perttu, joka pyllyn pienuudesta mainitsi). Perttu lisäsi tähän vielä, että on kuitenkin naamaan tökitty rumakepillä ja nauroi päälle ominaiseen tapaansa kikattaa omille jutuilleen. Siinä vasta miesten mies!

Vierailija:

Lainaus:


Huokaus. Siis jos itse ei pysty kontorolloimaan syömistään, ovat kaikki hoikista pitävät ääliöitä ja pikkupoikia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat