Vierailija

kuinka vieraat ihmiset sanovat toisia huonoksi tai hyviksi äideiksi, aivan kuin sen ehto on maito.tehdään kaikki tyylillämme, eikö =Dt: pulloäiti melkein alusta asti, ja helkkarin tyytyväinen näin.

Sivut

Kommentit (32)

Olipa asiatonta kommenttia ventovierailta. Mutta luulisin kuitenkin, että oli kyse yksittäisestä tapahtumasta. Vai alvariinsako saat kuulla samantyylisiä kommentteja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kovaan ääneen keskustelemaan laiskoista äideistä jotka eivät viitsi imettää, ja tuijottivant mua kokoajan. Siinä vaiheessa kun mä rupesin vetämään maitoa ruiskuun ja laittamaan sitä vauvan nenämahaletkuun, ne kyllä aikas noloina lähti äkkiä pois :Dtäällä maalla ainakin imetys asiasta kysellään, jos se nyt riippuu asuuko kaupungissa vai maalla. Ja kyllä kysyin erektio asiasta! kyseessä oli mieheni kummisetä, huumorintajuinen sellainen=)ap

lehmiäkin rankataan paremmuusjärjestykseen sen mukaan kuinka hyvin tuottavat maitoa. Miksemme me naiset voisi toisiamme ihan samalla periaatteella järjestykseen laittaa =)

eniten ärsyttävät miehet jotka kyselevät imetyksestä. mieheni sukulaiset ovat hyvä esimerkki. eräs mies kyseli " tuleeko tarpeeksi maitoa?" aloin kyselemään häneltä " onko erektio-ongelmia?" . Kyllä meni hiljaiseksi=Dmutta jos kyselee mun tisseistä niin saan kai häneltäkin kysyä henkilökohtaisia asioita.ap

Mä saan kuulla kommentteja siitä miksi vauva on niin lihava ja kuinka se näyttää michelinukolta, miksi se on keltainen, miksi sillä on letku nenässä, viggo päässä tai kädessä jne. Ja siihen päälle se säälivä tuijotus johon vauva reagoi rupeamalla itkemään.Mistä mun pitäisi kokea syyllisyyttä??

imetystäni tai pulloruokintaa missään, koskaan, milloinkaan. Ja olen imettänyt ja antanut pullomaitoa lapsilleni monta kertaa " julkisesti" .

Ihanko oikeasti täysin vieraat ihmiset kommentoivat lastenne syöttämistä?

Ootko tullut ajatelleeksi, että naiset nyt yleensä tuijottaa vauvoja! Minä tuijotan ainakin, ja kyllä siinä äitikin tulee tuijotetuksi usein. Ettei nyt taas olis omat ennakkoluulot tai syyllisyydentunteet tehneet tepposet!

Jos ihmiset ihan oikeasti elävässä elämässä arvostelisivat koko ajan toisten imetystä tai imettämättä jättämistä luulisin, että olisin saanut siitä vuosien varrella osuuteni tai ainakin joku tuttavistani.

Enkä siis tarkoita, etteikö kenellekään ole sanottu asiasta mitään vaan sitä, ettei se taida kovin yleistä olla.

antakaa ihmisten ruokkia pullosta jos ne haluaa. antakaa ihmisten imettää jos ne haluaa. en ole koskaan oikeasti kuullut kenenkään tuomitsevan kumpaakaan ratkaisua muualla kuin tällä palstalla.

että imettipä tai antoi korviketta, niin kuka vaan ulkopuolinen tuntuu omaavan oikeuden kysellä syitä siihen! Siis miksi imetät, tai miksi annat korviketta? Ei vissiin kuulu ulkopuolisille...

ja heittänyt takaisin jotain ihan typerää esim. en halua tissien alkavan roikkua, tissini on tarkoitettu vain miehen käyttöön tms. joka ei ole todellakaan totta! miksi pitäisi alkaa selittään imetys asiaa muille.on todella hyvä juttu, jos imetys onnistuu niin että siitä nauttii sekä vauva että äiti. onhan se parasta maitoa lapselle (sitä ei voi kieltää).ap

paheksuvasti ja ruvetaan urputtamaan laiskuudesta, jos rupeaa korviketta tekemään? Ettei vaan taas palstalaisia vedätetä, huoh.Vierailija:

Lainaus:


Mä saan kuulla kommentteja siitä miksi vauva on niin lihava ja kuinka se näyttää michelinukolta, miksi se on keltainen, miksi sillä on letku nenässä, viggo päässä tai kädessä jne. Ja siihen päälle se säälivä tuijotus johon vauva reagoi rupeamalla itkemään.Mistä mun pitäisi kokea syyllisyyttä??
eikä mulle ole kukaan koskaan tullut sanomaan mitään pahaa enkä ole huomannut ilkeitä katseita. Joku on saattanut kysyä, miksi lopetin imetyksen niin varhain, mutta kun olen selittänyt, siihen on suhtauduttu ymmärtäväisesti. Pahimmat kotkat ovat täällä aaveellä. Ei tällaista ole missään normaalielämässä. Täällä katoavat vähimmätkin defenssit ja kuka tahansa laukoo mitä tahansa. Ei näitä kannata niin tosissaan ottaa.

Mulla muuten on ravitsemusterapeutin määräys myös syöttää 10kk ikäiselle vauvalle vanukkaita. Suosittelen myös samalla kokeilemaan niiden syöttämistä vauvalle kahvilassa. Susta tehdään takuuvarmasti raportti av:lle...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat