Vierailija

Kommentit (21)

Kathy oli terassilla vähän matkan päässä, jossa oli myös Mika, Perttu ja muistaakseni Anttikin. Pojat puhuivat päivällä Kathyn tisseistä ja kertoivat siitä Kathylle. Sitten Kathy alkoi jotenkin esittelemään tissejään (pusero päällä toki). Hanna kommentoi Timolle, että " pitäisköhän munkin ruveta esittelemään tissejäni, että saisin jäädä taloon " tai jotain vastaavaa. Sävy oli halveksiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poikien puheenaiheena on viimepäivinä ollut hänen tissinsä. Toki Kathylla siis paita oli päällä.. Hanna suivaantui esittelystä ja totesi, että pitääkö hänenkin alkaa esittelemään tissejään yms. Muutoinkin näytti taas mustasukkaisen puolensa, kun sanoi Timolle, että jos hänet (siis Hanna) äänestetään pois, niin Timo sitten varmaankin iskee talossa jonkun toisen. Siinä tarinoidensa lomassa Hanna ja Timo haistattelivat katsojille ja Mikalle.

Mä sanoinkin että mua ärsytti se haistatteleminen kameroille. En kommentoinu mitenkään tuohon tissijuttuun. Kun ei se seksikään mua hetkauta, niin ei se tissien näyttelykään:)

Olis pitäny laittaa oma avaus, kun meni vähän aiheen vierestä. T:2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat