Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

menkat on yli viikon myöhässä.

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

24 ei todellakaan oo provo. Lopetin pillerit jonka jälkeen ei menkoja kuulunut tein testejä valehtelematta 15. Negoja kaikki. Koulu terkkari teki niistä muutaman. Hän ihmetteli vaan että yleensä hänen asiakkaansa itkevät jos ovat raskaana mutta minä itkin koska en ollut. Lopulta luovuin toivosta ja meinasin että menkat ei tuu pillerien lopetuksen takia ja hormoonit on vaan sekasin. Lopetin testailun. Mutta kun rinnat turposivat ja olivat arat ja mulla oli kaikki raskausoireet mitä voi olla, tiesin olevani raskaana. Siinä vaiheessa testi tuloksella ei olisi ollut enää edes merkitystä mutta ostin vielä yhden joka jo lopulta näyti plussaa. Edellisestä negasta oli pari viikkoa. Menin neuvolaan seuraavana päivänä ja sydän äänet kuuluivat jo.

Tyttö meni kouluun tänä syksynä. Hänen jälkeen on tehty 2 pikkusiskoa yhtä huonoilla testituloksilla =). Mä olen jostain joskus kuullut/lukenut että se on joku hormooni juttu jos ei testeissä näy heti. Eli ei oo mitenkään epänormaalia tai tavatonta.Mä en sitten tiedä tosta veri testistä toimiiko se samalla tavalla siinnä.

Eli voisithan testata kotitestillä uudestaan. Jotkut testit reagoi jo 25 yksikköön... Viimeistään neuvolan r-testissä tietysti selviää.

esikoista odottaessa oli.. mutta olisihan se testi näyttänyt plussaa, kun kerran verestä otettiin kun menkat pari päivää myöhässä, eikö?ap

jouduin ensiapuun jolloin otettiin raskaustesti kipulääkkeiden takia.mitä tuo alle 1 meinaa, onko se hiukan kohonnut arvo?soitin tänään terveyskeskukseen koska menkat eivät ole alkaneet(säännölliset aina) halusivat ottaa huomenna virtsasta raskaustestin. ap

Ekan lapseni kohdalla testi oli negat. vaikka menkat oli kaksi viikkoa myöhässä. Kun olivat kuukauden myöhässä oli selvä plussa.

Tein siis kaksi testiä tuolloin kahden viikon kohdalla ja ultra paljasti että olin kyllä jo silloin raskaana.

Muidenkin lasteni kohdalla on plussa näkynyt vasta " viiveellä.

mun kaksoset sai aikaan vahvan tumman viivan 14 päivää hedelmöityksestä. haamu olisi näkynyt varmaan jo viikkoa ennen!!!hcg nousee kaksosista tuplasti, eli näkyy testissä selvästi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat