Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (26)

N82: Eikö rakon pidä olla täysi kun rakenneultraan mennään. Tällaiset ohjeet myö ainakin saatiin. Parantaa jotenkin näkyvyyttä.Mukavaa, että olette saaneet hyviä ultrauutisia. Mie vielä kovasti odottelen ja jännitän.jossara rv17+0!!!! Hui kolme viikkoa enää puoleenväliin.

Ja terveisiä ultrasat :) Oli todella ihana käydä! Ja kuten N82 ja JOKULIkin, niin myös minä kävin Porvoossa. Mahdettiinkohan törmätä, hih! Minun aikani oli 9:20, milloin teidän ajat olivat? Oli tosiaan tosi mukava ultraaja ja jaksoi puoli tuntia tehdä töitä. Unohdin koko sukupuoliasian, joten en kysellyt. Meille oli niin tärkeää (tietysti siis kaikille) vaan se ettei mitään vikaa löydy. Esikoisesta jouduimme nimittäin jatkotutkimuksiin ja se pelästytyyi meidät niin että nyt jännitin tätä jo viikkoa ennen ihan kamalasti .Esikoisessa ei kuitenkaan onneksi ollut sitä mitä epäiltiin, kromosomi 18 poikkeavuutta, ja myös tämä uusi tulokas näytti olikein hienolta - kymmenen sormea oli :)Np-ultran meille teki kätilömme ekasta synnytyksestä. Pidän hänestäkin aivan valtavasti. Hän on kyllä ihan eri tyylinen, rempseä tyyppi. Tämä tämän päiväinen on tosi ystävällinen ja sellainen, sanoisinko, että hellä.Jokulin synnytys kuulostaa jännittävältä, niin tuleva kuin esikoisenkin, mutta näytät suhtautuvat tulevaan oikein hienosti. Itseäni kyllä rupeaa jo mietityttämään kovasti. Ensimmäisessä kun esikoinen jäi jumiin huonon tarjonnan takia ja se oli aika ilkeää. Mutta kaikki meni loppupeleissä hyvin vaikka kestikin aika pitkään.Nintsulla olikim hieno onni kun sait uuden työnkin, onnea! Ja tervetuloa kaikille uusille palstalaisille.Eipä tässä nyt muuta kuin että jos tulette vastaan niin tunnette minut siitä jatkuvasta hymystä :) (on niin onnellinen olo ultran jäljiltä)

Soitan vielä neuvolaan aamupäivällä ja varmistan asian nimittäin ultra on vasta klo 13:40.Jokuli ja Pikku-Maisa2... kuinkas teillä? Oliko rakko tyhjä vai täynnä?

Enpä oo vähään aikaan jaksanut kirjotella tänne..Väsymys on ollut tappavaa ja joku ihmeen itkukausi päällä,joka asiasta tulee tippa silmään eikä mies oikeen tunnu tajuavan.Kuopustyttö 10kk alkoi vihdoin tehdä hampaita ja on kiukkunen kuin piru ja 3,5v.tuntuu pukkaavan joku uusi uhma päälle,kaikki on ei,mielellään kauhean huudon kera!Sitten vielä nuo murkkuikäset,huh..Mutta,päivä kerrallaan,niin kyllä se siitä.

Oon niin kade teille joilla ultra,kun täällä sitä ei ole.En viitsisi yksityisellekään mennä,houkuttelisi kyllä.Millä viikoilla sinne 3d/4d ultraan kandee mennä jos menee?Haluisin tietää,tuleeko meille neljäs tyttö vai saisinko pojan välillä.On kyllä jotenkin ihan poikaolo,masukkiakin kutsun pojuksi..

Niin,väsymystä lukuunottamatta ihan ok olotila.Perjantaina neuvola,puntari kammottaa ja pahasti.En totisesti haluis tietää mitä se näyttää.Nyt ruuanlaittoon,vaihteeksi terveellistä kasvispataa.

MagicaL 19+1

MEP: Kävin akupunktiossa ja olo oli oikein hyvä ja rento samana iltana. Virallisesti vaikutus näkyy kolmen kerran jälkeen ja siitä eteenpäin voi akupunktiossa käydä aina tarpeen mukaan. Toiset pääsee esim. migreenistään eroon jopa muutamaksi vuodeksi! Toivottavasti myös minä... =) Ainkakaan nyt ei ole ollut niskat jumissa eikä päätä särkenyt. Tänään menen toisen kerran ja sitten vielä viikon päästä kolmannen.Ihania ultrauutisia oli Jokulilla. Minä joudun odottelemaan vielä viikon ennenkuin pääsen katsomaan Edvardia. Toivottavasti meilläkin näkyisi sukupuoli. Ainakin sukupuoli kerrotaan, kun esikoista ultrattaessakin joka kerralla kysyttiin halutaanko tietää.Liikkeitä on nyt tuntunut säännöllisesti ja äsken sain taas muistutuksen liian " kasassa" istumisesta! Painoa ei sen sijaan ole juuri tullut eikä masu ole paljoakaan kasvanut. Omat housut mahtuu vielä päälle. Minä niin haluaisin jo ylpeänä esitellä vauvamahaa! =) Tätä lausuntoa todennäköisesti kadun muutaman kuukauden päästä.AliisaS rv 18+1

on mennyt lähes valvoessa ja olo sen mukainen kun vielä hbkin siellä alhaalla. Kuopus valvottanut yskän takia ja painajaisien ja vaatii palveluja pitkin yötä. Saikkua haen ens viikolla että saan vähän levätä. Sitä lääkärikin eilisessä rakenneultrassa suositteli. Näinhän se on että moni tosiaan käyny rakenneultrassa ja jotkut vielä menossa. Tsemiä sinne vielä meneville ja tervetuloa joukkoomme kaikki uudet maalismussukat.

Ihanaa kun tätä nykyä tuntee liikkeitä jo useita kertoja päivittäin. Nyt on se alun " onko sielä ketään vai ei" olo jäänyt taakse kun saa päivittäin merkkejä vauvelista ; ) Ihanaa aikaa tämä pian puolivälin aika vaikka pieniä vaivoja onkin, mutta ne kestää kun tietää mikä ihanuus odottaa maaliskuussa ; ) Tosiaan viikot rientävät ja puoliväli lähenee..Nyt siis viikkoja 17+3 kasassa. Mukavaa loppuvikkoa jos en taas jaksa täällä käydä mutta viikonloppuna viimestään tulen taas. Väsymys todellaki niin ankaraa ettei jaksa tälläkään käydä. Kiva olis kun jaksais lukea teidän kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia. Mutta eiköhän tuo väsymyskin helpota taas kun sais nukuttua ja levättyä kunnolla. Se on moido taas!

Masu kasvaa ja kaikki siltä osin ok. Liikkeitä en voi sanoa tuntevani. Viikko sitten tunsin pari kunnon muljahdusta kun kaveri heitti volttia mut potkuja...en kai tunne? Mulla on kyl taas istukka edessä ja kohtu taakse päin et eikai vielä tuntuisikaan. Odottelen siis.

Tekisi mieli soittaa neuvolaan ja saada ylimääräinen käynti kuuntelee sydänääniä. Viimeksi olen käynyt syyskuun lopussa ja seuraava marraskuun lopussa. Siinä välissä tietty rakennultra marraskuussa. Mutta silti...tuntuu niin pitkältä tuo väli.Olen tainnut tippua ihan kelkasta siitä mitä olette täällä jutelleet :( Tulee käytyä vilkuilee mut tarkempaan lukuun en pysty keskittymaan kun esikko ei kauheesti annan äidin koneella istua. Vaatii heti huomiota. Nyt viihtyy tuolla purkaen jotain laatikkoa?Uusia jäseniä on tullut - tervetuloa heille! Jokuli (?) oli käynyt ultrassa ja tyttö tulossa - ONNEA! KAuhee kun jotkut lähestyy jo puolta väliä ja äskenhän me vasta plussattiin! :)Mutta nyt yritän vilkuilla lisää nuita pinoja. Hauskaa odotusta!Jarniina, poika 1v1kk ja hulivili rv 16+2 (17+2)p.s. käytän vielä tota sulku rv:ja kun odotan et rakenteissa varmistuu tuo la sit vasta muutan tonne meidän esittelypinkkaan tietoni :)

Mä olen kans menos Porvoon sairaalaan sinne rakenneultraan! Muistatko minkä niminen henkilö sen sulle teki? Hitto en muista sen nt-ultraajan nimeä, mutta vanhempi rouva hän oli. Toivottavasti mulle sattuu sama ultraaja kuin sulle jos noin mukava oli! =)

ja jännittää ihan mielettömästi...vielä kolme tuntia pitäis jaksaa odotella...jos suostuisi tuo pikkuheppu vilauttamaan vähän sitä jalkoväliäänkin nähtäisiin onko " vaaleansinistä" vai " vaaleanpunaista" ?!jokulilla oli ollut ihana ultrakäynti ja onnittelut pienestä tyttösestä!:)mulla taas tuo maha otti eilen jonkun ihme spurtti kasvun ja oli koko päivän oikein iso pallo ja tänään sama meininki jatkuu...jännää, että tuo kasvaa tuolleen sykäyksissä. tuntuu taas mukavasti potkivan tuo pikkuinen...:)menee taas päivät niin nopeasti taas koko viikolle paljon tekemistä...esikoinen täyttää perjantaina 1.v ja syntymäpäiviä vietetään sitten sunnuntaina...eli paaaljon tekemistä...tietääkö kukaan mistä saisi suht halvalla lappuhaalarit...jo viime raskaudessa sellasista haaveilin mutta ne jäi sillon ostamatta ja nyt en ole missään sellasia nähnyt...olisko kenelläkään vinkkiä...kävin muutamassa nettikaupassakin katsomassa mutta hiukan turhan kalliita olivat (yhdet housut maksoi reilu 90 euroa *huih*)ai niin ja uusille maaliskuisille tervetuloa!-jiggy ja pikkuheppu rv 18+2-

Eipä meille kummempia... Mies tuli aamulla takaisin töistä, on kuumeessa ja joka paikkaa särkee... :( Täällä yritetään siis olla itsekin sairastumatta.Huomenna on meilläkin ultra (olikos N82 menossa myös...) klo 9 aamusta, joten koko päivää ei tarvitse odotella. Vähän toivotaan että Valttu suostuisi näyttämään " mitä merkkiä on" ja ultraaja suostuisi sen vieä meille arvaamaan... KOSlla kun teitoa ei kerrota, mutta sekin riippuu niin ultraajasta. Esikoisen kanssa täti olisi kertonut, mutta pikkuinen pysyi jemmassa. Meille on kyllä ihan sama kumpi tulee, hakuisin vaan tietää kun toivoisin tyttöä, mutta olo sanoo poikaa... No mutta toivottavasti huomenna olisi viisaampi.Täytyy alkaa siivoamaan (jos neiti vaan antaa) kun sunnuntaina on tulossa vieraita neidin 1v synttäreille. Lauantaina ollaan juhlimassa täällä palstalla tavattujen lokakuisten kanssa " pienten" 1v synttäreitä 13 vauvan voimin! On siis tulossa täys viikon loppu ja tämä viikkokin on aika täynnä...Mutta nyt tämä takiainen pois jalasta ja yritää siivota:)-Santtu, tyttö *17.10. 1v* ja Valttu 19+6

[color=magenta]Eiliseen verrattuna tosiaan paljon pirteämpi olo, vaikka väsyttääkin ja tänään tuntuu, että tää masu on ihan yhtäkkiä pullahtanut ihan jättimäiseksi. Housut kiristi niin, että eipä niitäkään taida enää pystyy pitämään. Jäähän mulle sitte vielä kahdet housut, äippähousut ja yhdet lököhousut. Pakko suunnistaa ensi viikolla äippävaateostoksille. Sieltä Bebesistä en kyllä taida muuta raaskia ostaa kuin sen masutuubin, sen verran hinnakkaita tuntuvat olevan. Mutta eiköhän siinä ollut omasta (.) tarpeeksi tällä kertaa...TERVETULOA joukkoon [b]Tinttu81, Nintsu03 ja azaria81[/b]! Kiva saada lisää porukkaa mukaan.[b]Jokuli[/b] kirjoitteli pikaisesta synnytyksestä ja kylläpä rupesi itseäkin pelottamaan. Mulla esikoisesta lapsivedet menneet Kättärin kanttiinissa vähän ennen kymmentä aamulla ja meijän neiti syntyi jo klo 12.47. Ponnistuvaihe kesti kyllä puolisen tuntia. Kätilö sanoi mulle sillon jälkeenpäin, etten saa yhtään jäädä kotiin seuraavaa odottaessa odottelemaan supistusten kanssa, vaan heti sairaalaan. Varmaan täälläkin ajetaan Järvenpään ja Hyvinkään väliä moneen kertaan turhaan. Täytyy nyt jossain vaiheessa kysyä neuvolassa asiasta. En kyllä haluu synnyttää kotona eteiseen... *apua!*ONNEA huomiseen ultraan [b]N82 ja Santtu_81[/b]! Tulkaa sitten kertomaan heti ultraterveisiä. Mulle sanottiin Hyvinkäällä np-ultrassa, että rakenneultraan ei tartte käydä erikseen vessassa, mutta saa käydä, jos on tarvetta. Eli ei taida olla väliä onko rakko tyhjä vai täynnä, mutta varmaankin riippuu juuri koneiden laadusta.Kiitos [b]Santtu_81[/b] sähköpostiringistä. Nyt vaan kuvia lähettelemään...Monkey ja mosse rv. 16+6Taas pitkästä aikaa pääsen istahtamaan koneelle - olen sairaslomalla selkäkivun vuoksi nyt ainakin kaksi viikkoa. Selkä ei oikein pidä pitkistä työmatkoista ja sen päälle seisomatyöstä. Toivottavasti helpottaisi tämän saikun myötä, en ihan vielä jaksaisi alkaa " sairastamaan" .Mulla vatsa on jo melko suuri ja vauvan liikkeet tuntuu hyvin. Muuten olo on mainio, rautalääkkeiden myötä hemppakin kohosi taas normaalilukemiin eikä väsytä koko ajan. Esikoinen aloitti uudessa päiväkodissa viime viikolla ja vaatiikin sitten kotona ihan jatkuvaa huomiota. Sikäli on kiva, että saa olla kotona ja iltapäivällä jaksaakin leikkiä ja seurustella ihan eri tavalla kun työpäivän jälkeen.Mutta - aurinkoista tiistaita kaikille, alan katsella piiitkästä aikaa leffaa ihan itsekseni sohvanpohjalla loikoillen - ja lääkärin määräyksestä :)t. Anna + asukas 18+6

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat