Vierailija

Minä pikkuisen petyin, ennakko-odotukset olivat korkealla, mutta sarja ei ainakaan alkanut niin kuin odotin. Vähän laimeaa ja tahmeaa... mitä mieltä muut?

Sivut

Kommentit (34)

Meno senkuin paranee!! Minäkään en ekan jakson perusteella pitänyt minään kulttisarjana, mutta nyt seurattuani eteenpäin olen totaalisesti koukussa! :-) Ei kannata missata hyvää sarjaa ekan jakson perusteella...Mitä mieltä te muut olette tuosta sarjan käännösnimestä? Minusta se on aika huono valinta. Olisivat pitäneet alkuperäisen engl.kielisin nimen tai vaikka Epätoivoiset kotirouvat olisi ollut sekin parempi ;-)

Rankkaisin tämän sarjan Suomen televisiossa kyllä sinne paremman viihteen puolelle ja Big Brotherin sun muut ääliömäisyydet sinne ö-luokkaan... No makunsa kullakin.

Nyt se ei enää jaksa innostaa. Ei mitään tunnettuja näyttelijöitä siinäkään, mutta se tekee sarjasta mielenkiintoisemman. Hahmot tuntuvat aidommilta kun kasvot eivät ole ennestään tuttuja.

En ajatellut katsoa ensin ollenkaan, koska en seuraa yhtäkään saippuasarjaa, mutta koska lehdissä on kerrottu, että siinä on yhteiskuntakritiikkiä, päätin katsoa. Se oli mielestäni hauska kaikessa yliampuvuudessaan! Siis juuri se teki siitä kivaa katsottavaa, että siinä pantiin niin alta lipan tuollaista elämäntyyliä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat