Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minä pikkuisen petyin, ennakko-odotukset olivat korkealla, mutta sarja ei ainakaan alkanut niin kuin odotin. Vähän laimeaa ja tahmeaa... mitä mieltä muut?

Kommentit (34)

Meno senkuin paranee!! Minäkään en ekan jakson perusteella pitänyt minään kulttisarjana, mutta nyt seurattuani eteenpäin olen totaalisesti koukussa! :-) Ei kannata missata hyvää sarjaa ekan jakson perusteella...Mitä mieltä te muut olette tuosta sarjan käännösnimestä? Minusta se on aika huono valinta. Olisivat pitäneet alkuperäisen engl.kielisin nimen tai vaikka Epätoivoiset kotirouvat olisi ollut sekin parempi ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rankkaisin tämän sarjan Suomen televisiossa kyllä sinne paremman viihteen puolelle ja Big Brotherin sun muut ääliömäisyydet sinne ö-luokkaan... No makunsa kullakin.

Nyt se ei enää jaksa innostaa. Ei mitään tunnettuja näyttelijöitä siinäkään, mutta se tekee sarjasta mielenkiintoisemman. Hahmot tuntuvat aidommilta kun kasvot eivät ole ennestään tuttuja.

En ajatellut katsoa ensin ollenkaan, koska en seuraa yhtäkään saippuasarjaa, mutta koska lehdissä on kerrottu, että siinä on yhteiskuntakritiikkiä, päätin katsoa. Se oli mielestäni hauska kaikessa yliampuvuudessaan! Siis juuri se teki siitä kivaa katsottavaa, että siinä pantiin niin alta lipan tuollaista elämäntyyliä.

niin varmaan perähikiälle...jos kahmii niin paljon palkintoja kuin tuo sarja, ei voi olla aivan huonossa seurassa ja ö-luokan näyttelijöille ei makseta sellaisia palkkoja kuin nuo tyypit saavat

Mä kyllä samaistuin ihan kympillä siihen Lynetteen :-) Ihan huippuhyvä tyyppi. Samanlaisia fiiliksiä täälläkin, vaikka poikia onkin vain 2 ja tyttöjä 0.

Mekin katellaan jo 2.tuotantokautta ja koko ajan sarja sen kun paranee.

Näyttelijät on mitä parhaimmat ja ikinä en ole missään sarjassa saanut näin hyviä nauruja kuin tässä,sitä paitsi juonenkäänteet on todella yllättäviä ja jännitystä piisaa..voi voi niitä jotka ei jaksa seurata,jäättepä paljosta paitsi!

Minuakin huvitti tuo suomennos, eikö nelosen porukka ole uskaltanut teilaamisen pelossa laittaa nimeä niinkuin se on eli Epätoivoiset kotirouvat?

Jos säveltämään saa ruveta minä olisin laittanut Epätoivoiset AV-mammat ;)

jospa se meno villiintyy kun salaisuus " paljastui" .tai siis et on salaisuuksia...en tiedä.

tuon perusteella kyllä ylimainostettu.

silti katson jatkossakin.

Jos eka jakso oli jo näin mukaansatempaava, niin mitäköhän jatkossa seuraakaan....?Eihän tv-sarjaa voi mitenkään arvostella ekan jakson perusteella pelkästään, sehän on sellaista esittelyä ja katsojan valmistelua lähinnä. Vaihtelua tuo ainakin on, muut nykyiset tv-sarjat on sitä saman toistoa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat