seksiä päivää ennen lh-huippua..tänäänkinkö?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,eli tuli laitettua pikkuvilpertit liikkeelle eilettäin. LH-huipun bongasin tänä aamuna ovulaatiotestillä. Onko tänäänkin harrastettava seksiä? Ehtivätkö siittiöt kehittyä, vai harrastetaanko lisää vasta huomenna?Harmittaa... ois pitäny odottaa ovistestin tekemistä ja harrastaa seksiä vasta sitten ku huippu on löytynyt..Eihän peliä vielä ole menetetty?

Kommentit (3)

Siittiöt elävät naisen elimistössä 3-4päivää... onpahan tapauksiakin missä on sekstailtu viikkoa ennen ovista ja silti on tullut raskaaksi.Tuo lh huippuhan yleensä tarkoittaa että ovis on 24-36 tunnin sisällä. Eli munasolu on vasta irtoamassa kun ovistesti näyttää kahta viivaa.Ja meillä kävi silleen että esikoista yritettiin 10kk sitten sattui sellainen kierto ettei oikein innostanut tuolla sängyssä touhuta. Rakasteltiin illalla. Seuraava aamuna tikutin oviksen..ja seuraavan kerran seksiä oli seuraavana aamuna. ( en tiedä miksi, mutta jotenkin tämä on jäänyt mieleen) ja siitä sai meidän ihana tyttäremme alkunsa =)

Heips,kiitoksia vastauksistanne. Taidammepa siirtää tuon touhuamisen huomiselle. Antaa uuden satsin siellä kehittyä :)Sit alkaakin mahoton jännääminen...kuinkahan sitä malttaa olla testailematta ku odottelee niitä menkoja.Oletteko milloin muuten clomilaiset testanneet? 14 vrk kuluttua ovulaatiostako?

Eilen sain gyneltäni seuraavan tiedon: jos yhdyntöjä on noin joka toinen tai kolmas päivä koko kierron, " pöytä on aina katettuna!" . Siis jos säännöllinen kierto ja ovuloi normaalisti. Plussaonnea!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat