Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (35)

Höpö höpö! Pitää olla ylpeä omista juuristaan ja omasta erikoisesta nimestään eikä yrittää väkisin sulautua massaan, ettei nyt vaan erottuisi mitenkään, hui kauhiaa!!!

Mulle tuli kanssa heti mieleen että ap olis Tempakka miettimässä tytölleen nimeä.... :-D

Mutta mikäs tossa,huonompiakin nimia varmaan olis ja mitä enemmän tota nimeä " pureskelee" ,sitä paremmalta se kuullostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Metsäntyttö sisältää mielestäni jonkinlaisen arvolatauksen, metsästä tykkäävä tms. ja sen vuoksi en laittaisi nimeä lapselle. Voisi myös ajatella että Metsäntyttö viitaa lapsen taustaan, mutta senkään vuoksi en laittaisi sitä nimeä ihmiselle, koska en tiedä, miten hän taustoihinsa ja erityisesti metsään suhtautuu isompana. Eli neutraalimman toisen nimen kannalla minäkin.

Terv. Tiitun ja Pepin äiti. Ps. eikä papilla ole oikeutta kieltäytyä kastamasta kun nimi on jo hyväksytty väestörekisterissä. Metsäntyttö sen sijaan on NAURETTAVA!!!

Tulee mieleen se yks runo; tiitiäinen pieni menninkäinen, tukka naavantuppurasta...silmät on siniset tähdet. Mitäs sillä papilla on väliä, jos muuten menee nimi läpi ja taatusti tämä menee. Pappien löpinät voi jättää sinne minne ne kuuluukin, eli ulkomaisiin legendoihin. Omilla lapsilla on samantyyliset nimet ja läpi ovat menneet. Pappien mielipiteistä en tiedä, kun emme kuulu kirkkoon.

vaihtaa nimensä joksikin muuksi!Tiitu on englanninkielisille vaikea, koska he eivät osaa lausua kaksoisvokaalia ja näin se kuulostaa " titu" , josta taas läpi kuuluu " tit" = tissi. Varmasti jo tuo nimi aiheuttaa hämmennystä!Suosittelen vakavasti valitsemaan jonkun järkevämmän nimen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat