Vierailija

Tuskin ei ole liian kaukainen ajatus tämä joulu, joka taas kerran tulee ihan yllättäen. Olen tuskaillut miehen lahjan kanssa, kun se tuntuu epäonnistuvan joka kerta. On kokeiltu vaatteet, kirjat, solmioneulat ym perinteinen. Miehelleni on vaikea ostaa mitään, kun se ei ole kiinnostunut mistään paitsi autosta ja tietokoneesta, ja niistä en ymmärrä mitään.Joten mitä sinä annat miehellesi joululahjaksi?

Kommentit (10)

tehtiin yhteinen sopimus joululahjasta: veronpalautuksista osa laitetaan meidän kahden yhteiseen rentoutumispäivään kylpylässä + hieronta, siellä päästään myös valmiiseen pöytään.... Illalla leffaan ja sitten kotiin nauttimaan toisistamme. Aamulla saadaan nukkua pitkään (jos nyt sellainen on tämänkään masuasukin kanssa edes mahdollista...). Yhteistä, kahdenkeskistä laatuaikaa ja kunnon rentoutumista ollaan kyllä molemmat vailla, siinä on meille kummallekin joululahjaa ihan kerrakseen!

Jos siis tietokoneet kiinnostaa niin hyvä lahja on joku niihin liittyvä. Onko teillä uudet kaiuttimet? Entä näyttö? Entä näyttökortti, muistia? Kuuntele mitä miehesi puhuu tietokoneesta, siitä saa hyviä vinkkejä. Jos olet epävarma kaupassa, kysy onko vaihto-oikeutta kuittia vastaan - voi sitten vaihtaa jos satut ostamaan epäsopivan.Oma mieheni ei oikein muita lahjoja osaa arvostaa kuin sellaisia joista on heti hyötyä ja mielellään tekniikkaa.Esim. osta irtonumeroita eri lehdistä joista miehesi pitäisi. Sit teet kauniin kortin/kirjeen, jossa ilmoitat että lahjaan kuuluu vuosikerta hänen valitsemastaan lehdestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat