Hyva pyykinpesukone? Suosittele, mika mun kannattaa ostaa, kun entinen sano tyosopimuksen urti! Pitaa olla hyva linkous ja pesu.

Vierailija

Sivut

Kommentit (28)

Osta tosiaan se kalliimpi versio. Siinä ei ole niitä hihnoja eli toimii vähän eri periaatteella. Pesee tosiaan 7 kg kerralla. Takuuta oli ainakin 5 vuotta. Hyvin on toiminut ja hiljainen on. En ole katunut päivääkään tätä ostosta. :)

Whirlpool maksoi 475 ja sinä oli 1400 kierroksen linko ja käsipesuohjelma. Tekee hyvää jälkeä. Kun kone kestää vuosia, niin pieni lisähinta esim. 200 euroa on vain 20 euroa 10 vuodessa. Älä osta halvinta.

Kaikkein paras kone on miele. Äidiläni ollut sama kone 24 vuotta eikä kertaakaan ole tarvinnut korjata. Itsekin 5 vuotta sitten ostin mielen vaikka rahat eivät oikeasti olisi riittäneetkään. Laskin että jos kone kestää 20 vuotta ei yhdelle vuodelle tule paljoa hintaa. Varsinkin kun vertaan joihinkin tuttaviin jotka ovat joutuneet vaihtamaan konetta jo 6 vuoden jälkeen.

Siinä pesukoneessa on hiljainen ääni ja se osaa punnita vaatteet.Siis jos pyykkiä onkin vaikka 4kg niin kone käyttää vähemmän vettä automaattisesti eikä sen 7kg pykin mukaan.

kuivausrummussa on tosi paljon valittavia ohjelmia pyykki ei kutistu ja jopa villavaatteet voi kuivataa kuivausrummussa.Villavaatteita varten tarvitsee kyllä ostaa erikseen sellanien ritilä,mutta kuitenkin hyvä juttu.

Me ostettiin itiksestä teknisiltä tai siis onko se hirvox se liike nimeltään.

TOdella hyvä pesukone ja kuivausrumpu.

6kg täyttö, 1400kierroksen linko ja monta ohjelmaa. Meillä myös Whirlpoolin kuivuri ja maksettiin suunnilleen samanverran koko tornista kun oltais jouduttu pulittaan LGn suoravedosta..

Vierailija:

Lainaus:


ja niin pyykin pesukoneen kuin astianpesukoneenkin pitäisi kuulemma kestää keskimäärin 12-15v
pesukoneelle 2 /krt /viikossa ja jos kone pyörii 4 kertaa viikossa niin aika puolittuu. Ei tehdä enää niin hyviä koneita kuin ennen. Upoa ei kannata ostaa, siitä on huonoja kokemuksia itsellä sekä tuttavalla. Kestää n 4-5 vuotta ja siinä ajassa meillä sitä korjattiin 3 kertaa. Tosi pettymys oli. Miele olisi paras, mutta tosi kallis eikä itsellä ole siihen varaa. nyt ostettiin elektrolux.. saas nähdä miten kestää.Minkä hintainen kone tuo LG:n 7 kilon kone on?

Kuuden kilon kone, hiljainen kuin mikä. Moottori ei ole rungossa kiinni, joten kestää linkoukset ja muut paremmin, jos ei ota ihan sitä karvalakkiversiota.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat