Seuraa 

Oletteko tyytyväisiä hankkimiinne matkarattaisiin, mitä hyvää ja huonoa niissä on ollut? Oletteko käyttäneet rattaita talvella?

Pistäkääpäs pinoon kokemuksianne ja mielipiteitä. Kiva olisi saada tähän kommentteja sekä kalliiden että edullisten rattaiden käyttäjiltä.

Meillä on nyt käytössä pienet sateenvarjorattaat, mutta ajattelin hankkia hieman napakammat, kuomulliset matkikset, mieluiten edulliset. Onko suosituksia?

Kommentit (5)

ostettiin nämä matkarattaat kolmisen kuukautta sitten jolloin tein aikamoisen työn tutustuen eri vaihtoehtoihin. Lopulta päädyttiin siis Teutonian Solano merkkisiin seuraavista syistä:

ovat erittäin tukevan tuntuiset toisin kuin suurinosa matkarattaista ja takuu on 2 vuotta (yleensä puoli vuotta matkarattaissa). Rattaissa on normaalit toiminnot kuten kääntyvät ja lukittavat etupyörät, jalkapeite (tosin ei kaikissa malleissa kuulu hintaan), kuomu joka tulee todella alas ja on näin ollen hyvin peittävä, kolme asentoa selkänojassa, erittäin helposti kasattavat (tosin ei yhdellä kädellä).Ainoa miinuspuoli joka näissä minun mielestä on, on puuttuva tavarakori. Mukana on laukku jonka saa kiinnitettyä taakse, mutta siihen ei mahdu kovinkaan paljon tavaraa eikä ainakaan kovin painavaa sellaista. Myyjien mukaan matkarattaissa ei ole tarkoituskaan pitää mukana paljoa tavaraa ja kuulema painorajoituskin on...

Mutta muuten ollaan oltu erittäin tyytyväisiä, ovat todellakin tukevan tuntuiset käytössä, melkein kuin yhdistelmien ratasosa.

Niin ja hinta oli 248 ¿.

Eli me ostettiin Emman rattaat, jotka taittuu sateenvarjomaisesti kokoon. Helppo käyttää, koota ja kasata. Tavarakori aika onneton. Pyörät suht isot sateenvarjorattaisiin. Pyörät saa lukittua eteenpäin mut ei sitä toimintoa tuu kovin paljoo käytettyä, paitsi sillon harvoin jos nukuttaa lasta rattaisiin ja haluu heijata edestakasin. Kevyet mutta tukevat. Selkänojan saa makuuasentoon portaattomalla säädöllä. Hinta oli muistaakseni 99e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

euromarketista carenan matkarattaat torstaina...

ne ovat hieman isommat kuin matkarattaat ja samalla lailla etupyörät saa lukittua kuin noissa emman rattaissa... ja kuomukin on. hinta oli tarjouksessa 39.90 (69.90 oikea hinta).

todella tukevan tuntuiset ja yksi valintaperusteistamme oli tuo kääntyvä selkänoja...

neiti on 6kk eikä viihdy vaunuissa makuulla jos on hereillä, kun ei näe sieltä mitään... näistä näkee ja hyvin on viihtynyt..

suosittelen.. =)

Meillä on nuo Gracon Quattro DeLuxet ja ollaan oltu tyytyväisiä niihin.

Tukevat, vakaat, kevyet työntää, etupyörät saa lukittua, kääntyvät näppärästi, mukaan tuli jalkapeitto, iso tavarakori, selkänoja säätyy neljään eri asentoon (vai olikohan viiteen...), helppo kasata yhdellä kädellä, vaikka on " isot" renkaat matkarattaiksi niin menevät silti pieneen tilaan, mitähän muuta osaisin sanoa...me ollaan tykätty, että nuo on hyvät matkarattaat, tässä yksi mielipide matkarattaista.

Ai, niin hinta 249e.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat