Seuraa 

Moi!

En osaa päättää hankitaanko meille esikoisen vaunuiksi Emmaljungan Ceroxit vaiko Crosswayt... Ceroxin miinuksena pieni tavaratila, Crosswayn miinuksena Ceroxiin verrattuna se, ettei työntöaisan suuntaa saa lennossa vaihdettua.

Osaatteko auttaa ja kertoa kumpi ominaisuus on teille mahdollisesti ollut tärkeämpi ja hyödyllisempi: tilava tavaratila alaosassa vaiko työntöaisan suunnan vaihto " lennossa" ?

Muutenhan noissa kyseisissä ratasmalleissa ei taida paljon eroa ollakaan...terveisin,

Tintti

Kommentit (9)

Ja crosswayhin päädyttiin mm. siksi että 100cm esikoinen ei mahtunut istumaan ceroxeissa ilman että pää otti kiinni kuomuun. Eli pää kenossa piti istua =) Tämä oli päällimmäinen syy, miksi ostettiin crosswayt. Toinen oli tavarakori.

kokemusta ei vielä ole, mutta päädyttiin ostamaan ceroxit juuri tuon kääntyvän työntöaisan vuoksi. Ajateltiin, että talvivauvan kanssa vaunuillessa on hyvä vaihtaa suuntaa lennossa, ettei tuuli pääse tuivertamaan vaunuihin. Tänään pitäisi vaunut saada ja asukas niihin muutamien viikkojen sisällä =)

Olisi kiva kuulla vielä lisää käyttäjien kokemuksia!

Sittis rv 39 + 2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitkän pohdinnan jälkeen kamppailtiin juuri noiden kahden mallin välillä. Ceroxiin päädyttiin, koska ne mahtu meidän pieneen tavaratilaan sellaisenaan ilman renkaiden irroittamista(corolla hatsback -05). (Joku kirjoitti, että Crosswaysta irtoo ratasosa, ja menee siksi pienempään tilaan, mutta muuten Ceroxit painuu litteemmäks, kannattaa tietysti testata paikanpäällä.) Kääntöaisa tuntui kätevältä, vaikka alaosan tavaratila jäi hiukan harmittamaan. Toisaalta kyllä kankainenkin tavaratila tuntui aika tukevalta, kun se lepää metalliosaa vasten, eikä siis roiku ainoastaan nauhojen varassa. Käytännössä ei olla vielä päästy testaamaan kääntöaisan tarpeellisuutta tai isomman tavaratilan paremmuutta.

kun vauva vasta kuukauden ikäinen.Meillä crosswayt ja pidän niistä ihan älyttömän paljon. Kääntyvää aisaa en ole vielä ainakaan osannut kaivata, mutta tavaratila on ollut kauppareissuilla käytössä ja on hyvä.

Muutenkin tosi hyvät työntää ja vauva nukkuu makeasti:)

Otettiin ne sen takia, että itse arvostin enemmän kääntyvää aisaa kuin tavarakoria. Tarkoitukseni ei ole käydä kaupassa rattaiden kanssa, joten en tarvitse koria muuta kuin vauvan tavaroille ja siihenhän riittää vähempikin tila ja kantokyky. Jos ei nyt koko hoitoarsenaalia aio ottaa mukaan lenkeille. Kohtahan tuo nähään, millaset on käytössä.Kitty rv 34+5

Meillä valintaan vaikutti se, että crosswaysta saa irtoamaan ratasosan, kun taas ceroxissa ei, jos oikein muistan. Eli helpompi saada pieneen tilaan. Ja toisaalta crossway on muistaakseni kevyempi ja tunsin itse sen työnnellessä mukavammaksi.

Pähkäilimme ihan saman asian kanssa. Kyseessä on kuitenkin samantyyppiset kärryt, miltei samanlaiset. Päädyimme lopulta Crosswayhyn, nykyään myydään nimellä City Cross Sport tai jotain sinne päin. Pidimme näitä pikku ominaisuuksia plussina verrattuna Ceroxiin:- ketterämmät > Ceroxit tuntuivat " maastureilta" , vaikka painoeroa ei pitäisi olla juuri ollenkaan. Myyjän mukaan vaunujen painopiste vaikuttaa. Mieheni tosin sanoi, että Crosswayt tuntuivat nostettaessa kevyemmiltä. No jaa, en tiedä.- työntöaisa > kummassakin mallissa on hyväntuntuinen työntöaisa, kiva käden alla. Crosswayn aavistuksen pyöristetty aisa sopi minun käteeni mukavammin :)- tavarakori > vuoden 2006 malleissa ei enää ole ritilää! Olin vähän pettynyt, mutta verkkopussukka vaikuttaa ihan OK:lta. On tilavampi ja helpommin lastattavissa kuin Ceroxissa.- kasattavuus > Crosswayt menevät tosi helposti kasaan. Ceroxissa pitää ensin kääntää työntöaisa toiselle puolella ja tehdä jos jonkinlaisia temppuja :) Ei varmasti ongelma alun jälkeen.Kääntöaisa on varmasti super hyvä juttu, mutta Crosswayssakin suuntaa saa vaihdettua helposti - istuinosan saa näppärästi käännettyä, ei tietenkään samalla tavalla lennossa kuin Ceroxissa.Pääsemme testaamaan vaunuja käytännössä marraskuussa :) Toivottavasti ovat hintansa arvoiset. Nyt ainakin tuntuu, että Emmaljungat mallista riippumatta ovat laadukkaat menopelit.Rapis rv 34+1

Mun mielestä se kääntyvä aisa on tärkeämpi ominaisuus. Alussa sillä ei ollut käyttöä, mutta nyt kun tyttö istuu, niin on mukava kääntää aisaa auringon mukaan. Tavaratilan koolla ei ehkä ole nin suurta merkitystä, koska kaikissa on kuitenkin se sama painoraja ja se tulee nopeammin vastaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat