Seuraa 

Baby Björnin nettisivuilla mainitaan vain, että kun vauvasi on vähän isompi, voit laittaa hänet kasvot menosuuntaan rintarepussa. Mutta kuinka isompi? Poikamme on lähes 3 kk ja kannattelee päätään jo hyvin, mutta ei täydellisesti.

Kommentit (3)

Kyllä varmaan voit jo 3 kk:n ikäisen laittaa kasvot menosuuntaan päin jos poikasi kuitenkin jo päätään kannattelee ja jos hän viihtyy niin päin. Minä tosin pidin meidän poikaa vielä 4 kk:n ikäisenäkin kasvot minuun päin kun tuntui viihtyvän niin paremmin.

esim. kauppakeskuksessa vauva voi tuntea turvattomuutta jos on kasvot menosuuntaan. Minä käänsin BB:n repussa kasvot menosuuntaan 3 kk iässä kotikulmilla, mutta pidin vielä vilinäpaikoissa itseäni päin. En muista miten vanhaksi, oliskos ollut ainakin 4 kk asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitoin viikko sitten kaupassa naama eteenpäin ja pää heilui siihen malliin että en pistä vielä pariin viikkoon uudestaan. Sylissä kun pitää niin pää on hyvin pystyssä eikä heilu. Rintareppu ei tue samoin. Muistaakseni 4 kk ikäisen saa laittaa naama eteenpäin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat