Seuraa 

parannan poitsun unia. Poitsu on kohta vuoden ja korvatulehduksen jälkeen yöunista tulleet todella vaikeat. Eli heräilee yöllä 2-5 kertaa. Yleensä rauhoittuu uudelleen kun pikkaisen pepusta heiluttaa. Mutta joka yö on ainakin kerran pidempi hereillä olo aika milloin ei rauhoitu kun maidon kanssa. Viime yönä olitiin hereillä 2 tuntia 3-5 kun poitsu ei rauhoittunut millään. Maidon juotuaankin oli todella levoton. Jotan auttakaa. Minun pitäisi aloittaa työt tammikuunalussa enkä saa tällä tyylilläkään nukuttua kun neljä tuntia mitä sitten kun joudun menemään töihin. Jotain on pakko keksiä.

Kommentit (3)

voi kun on tuttua..

Ne korvat tosiaan kannattaa tutkituttaa uudelleen, ettei niissä mitään vaan sittenkin oo.Joe ei, niin yks mahdollisuus on ottaa illalla maitohappobakteeria (½h iltapalan jälkeen), meillä autto 2v yölevottomuuteen.

Meillä kolmen korvatulehdus kierteen jälkeen varasin ajan homeopaatille, joka anto vastustuskykyä palauttavia rakeita, meillä autto. Kun ne monet antibiootti kuurit heikensi vastustuskyvyn.

Niin ja nyt on pojalla putket ollu kohta vuoden ja ne vasta auttokin!Mun mielestä ne yölliset korvakivut jää lapsella muistiin ja se alkaa sitten pelätä nukahtamista ja nukkumista.

Meillä ainakin heräilyt johtuvat yleensä korvatulehduksesta. Nyt viikonloppunakin käytettiin lapsi kaksi kertaa yleislääkärillä, koska korvalekurille ei päässyt. Yleislekurin mukaan tärykalvo näytti olevan ok. Eilen käytiin korvalääkärillä, joka näkee vehkeillään, joita ei muilla lääkäreillä ole, myös välikorvaan. Molemmat korvat tulehtuneet.Tsemppiä! Meilläkin pikku hiljaa toivutaan valvotuista öistä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastauksista. On vähän lohduttavaa kuulla että muillakin on ollut ongelmia. Viime perjantaina kävimme tarkastuttamassa poitsun korvat ja ne olivat kunnossa. Kuukauden kuluttua uusi kontrollikäynti kun tulehdus oli niin sitkeä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat