Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauvan kanssa matkalle, saako turvakaukalon mukaan lentokoneeseen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pitääkö turvaistuin laittaa muiden matkatavaroiden mukana ruumaan? Kuinkahan mahtaa kestää ehjänä siellä?Ollaan lähdössä matkalle ja määränpäässä lentokentältä kohteeseen olisi matkaa noin 30km. Sinne päin mennessä matka taittuu helposti bussilla, mutta takaisin tullessa lähtö niin ajoissa, että taksia on käytettävä. En kuitenkaan haluaisi lastani vaarantaa.Kokemuksia kaivataan!Kiitos!

Kommentit (3)

Kaikki tälläinen vaihtelee firmoittain, mutta yleensä käytäntönä on, että saat kaukalon vauvalle mukaan koneeseen, jos siellä on tilaa.

Jos tilaa ei ole, etkä ole ostanut kaukalolle omaa paikkaa, se laitetaan ruumaan, tai vaihtoehtoisesti kabiinin säilytystiloihin, mitkä vaihtelevat konetyypeittäin. Joissain koneissa saattaa olla kaapeissakin tilaa, joissain ei yksinkertaisesti ole. Penkin alle kaukalo ei mahdu. Jos tilaa ei koneessa sisällä ole, kaukalo on turvallisuussyistä laitettava ruumaan.

Paikkatilanne selviää viimeistään lähtöselvitystiskillä, eli siinä missä ruumaan mentävät tavarat jätetään. Kannattaa varautua sitten pakkaamaan se kaukalo hyvin, jos haluaa olla varma että säilyy ehjänä. (esim. oma kassi / pahvilaatikko....)Mutta siis, soita lentoyhtiöön ja kysy sieltä niin antavat yhtiökohtaiset tarkemmat neuvot :)

Ruumassa niitä heitellään niin, etten laittaisi sinne. Sehän on melkein kuin kolarissa olisi, kun kaukalo lentää ruumasta alas kärryyn.Terv. itse seurannut kun koneen lastia puretaan....

Soitin Airfrancelle ja vastaus oli, että koneeseen voi tuoda tilan niin salliessa. Muuten menee ruumaan.Taidan ostaa tuolta osta&myy puolelta jonkun halvan käytetyn kaukalon, että ei haittaa vaikka reissussa rähjääntyy. Kiva, jos perillä on jonkinmoinen turvaistuin mukana kuin että ei istuinta lainkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat