Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän pikkuneidillä (3kk) tuli viime yönä korvasta verta ja neiti on muutenkin ollut kovin kiukkuinen. Vähän aikaa sitten neidillä oli flunssa. Tänään ei suostunut ollenkaan nukkumaan (tai ylipäänsä olemaan) selällään (vaunuissa, sängyssä, lattialla) mutta sitteriin nukahti heti. Voisiko nämä olla korvatulehdukseen viittavaa?

Kommentit (3)

no eiköhän kannata soittaa aika neuvolalääkärille.... aika selkeä merkki mun mielestä.meillä nyt eka välikorvantulehdus ja oireena ainoastaan kuume. ei korvakipua eikä aristusta. saattaa siis olla korvatulehdus vaikkei suoraan korvista oireilekaan. niitäkin on erilaisia tulehduksia.

öisin ei luonnistunut ollenkaan tulehduksen aikana. Pystyyn oli päästävä. Itku oli myös täysin erilaista kun " normaali" itku, siis todellista kipuitkua. Päivisin poika oli täysin pirteä, touhuava oma itsensä ja nukkui rattaissa kyllä ulkona ihan hyvin myös makuullaan. Mutta tosiaan yöt todella rankkoja.Kannattaa ehdottomasti käyttää lääkärissä jos yhtään epäilet. Voin vaan kuvitella miten hirveä se kipu on pienen lapsen korvassa jos kyse on tulehduksesta :( Meillä ainakin helpotti sekä äitillä että pojalla kun syy itkuun selvisi.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä selkein oire on, että lapsi ei suostu nukkumaan makuullaan eli haluaa syliin tai puoli-istuvaan asentoon, vauva-aikana sai unta vain tissi suussa istuillaan jne. Soita lääkäri siis heti, älä turhia aikaile! Ja panadolia kehiin, se helpottaa aina tuskaisen lapsen oloa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat