Tuliskohan koskaan ilmi, jos heittäis tuollaisen

Vierailija

rotanmyrkyllä terästetyn makkaranpalan yön pimeydessä pariin koiranhäkkiin tässä naapurustossa? Loppuis se ympärivuorokautinen hermoja raastava räksytys.

Kommentit (13)

Vierailija

kun luemme seuraavasta tällaisesta tapauksesta lehdessä, kerromme poliiseille että kannattais tulla tsekkaamaan tänne av-palstalle jolloin voitais alkaa jäljittää sun IP osoitetta ja jäisit kiinni= EI KANNATA

Vierailija

Tilannetta kesti kaksi viikkoa ja sitten se loppui, sama toistui muutaman kuukauden kuluttua ja taas ja taas.

Lopulta tajusin yhdistää tilanteen oman narttukoiramme juoksuun. Kun narttu leikattiin, muista syistä tosin, loppuivat yöhaukkumisetkin.

Käske naapureita käyttää koiriaan paneskelemassa, jotta ne rauhoittuvat.

Vierailija

ja menet valittamaan melusta suoraan omistajille. Tai sitten soitat jollekin viralliselle taholle ja kerrot ongelman.Mutta ihmiseksi et voi enää itseäsi kutsua, jos menettelet niin kuin aioit. Halveksin ja säälin sinua, koska selvästi sinulla puuttuu empatiakyky kokonaan, mikä on kuitenkin olennainen osa inhimillisyyttä.

Vierailija

Ei se vika ole niitten koirien, vaan niiden omistajien. Mene juttelemaan niille tai soita vaikka poliisille, mutta älä h****tissä mene mitään myrkkyjä viskomaan!

Vierailija

siis tosi tuttu tilanne. meillä oli hermot mennä vastaavassa tilanteessa. ensin pari vuotta haukkui silloin tällöin yksi koira, mutta viime syksynä niitä oli yllätten KOLME ja ne kaikki haukkui! vähintään yksi koko ajan. päivällä ja yöllä. ei sitä kestänyt ja mentiin lopulta naapureille sanomaan että alkaa olla tunnit täynnä ja kohta tehdään ilmoitusta jonnekin jos ei lopu. no se olikin niin helposti hoidettu! eli nyt vievät koirat yöksi sisään ja naapurusto saa nukkua. kokeile tätä ensin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat