Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nimet olisivat kaksostytöillemme valmiina mutta nimiäisten ohjelmaideoita otetaan innolla vastaan!!!

Isovanhemmat oudoksuvat tilannetta jossa lapset nimetään ilman pappia.. Joten juhlan ohjelma pitäisi suunnitella niin että se olisi juhlava ja " arvokas" että mummuille ja papoille tulisi hyvä fiilis ja ristiäisten ehdottomuus unohtuisi..

Kertokaa ideoitanne ja kokemuksianne!

Kiitos paljon jo etukäteen!!Jännä ja kauniit keskostytöt 2 ja puoli viikkoa=)

Kommentit (3)

Vanhemmat voisivat pitää yhdessä pienen puheen, jossa he kertovat esim kuinka arki on lähtenyt pienillä käyntiin ja kuinka annettaviin nimiin päädyttiin. Jos lapsille on valittu kummit/tukivanhemmat tms niin he voisivat pitää lapsia sylissä puheen ajan. Puheen jälkeen voisi olla leikkimielistä visailua lasten nimistä, jos ne eivät ole vielä vierailla tiedossa. Jos ette itse täysin vierasta uskonnollisuutta tilaisuudessa, niin voisitte laulaa esim virren " Ystävä sä lapsien" tai miksi ei joku muukin ei uskonnollinen laulu kävisi. Joku esim isovanhemmista voisi lausua runon. Mahdollisuuksiahan on loputtomiin... Toivottavasti tässä saatte edes jotain ideaa.

Moi,yhdellä tuttavaperheellä oli nimiäisissä pappi puhumassa, kun isovanhemmat ovat uskovaisia, mutta lapsenlasta ei kastettu. Tosin tämä pappi oli perhetuttu. Kaikki olivat kuitenkin tyytyväisiä ratkaisuun ja pappi oli tokaissut ettei ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa...puheen voi toki pitää joku muukin kuin pappi.Jos nimiä ei ole paljastettu vielä, voisi nimen paljastukseen liittää jonkinlaisen arvausleikin, esim. antaa vieraille muutama vaihtoehto nimistä ja kaikki sitten arvaisivat, mitkä ovat oikeat nimet. Vaihtoehtoisesti nimiä voisi arvuutella vihjeiden avulla. Arvauksen jälkeen voisi kilistellä kuohuviinillä (tai alkoholittomalla vaihtoehdolla).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat