Seuraa 

Tyttömme on kohtapuoliin kasvamassa ulos turvakaukalosta ja edessä on turvaistuimen hankinta. Kertokaahan kokemuksianne istuimista. Onko kukaan tutustunut esim. tähän Brion uuteen Zentoon?

Kommentit (3)

Tutullamme on myös tuo Britax two-way elite ja ovat olleet tyytyväisiä. Voi olla että päädymme siihen itsekin. Olisko vielä muita kommentteja?

t. Tiinaiita

Meillä poika 7,5kk ja vaihdettiin pariviikkoa sitten Britax two-way elite. Menee pitkään käytössä, nyt selkä menosuuntaan ja sitten myöhemmin kasvot menosuuntaan. Minusta on myös kätevää että sitten myöhemmin se menee turvavyö istuimena. Eli ei tarvitse olla nyt heti uutta ostamassa.

Käytössä ollut ainakin tähän mennessä helppo ja mukava.

Äiti ja poju

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Britaxin Two-Way Elite ostettiin juuri meillekin ja testihenkilö vaikuttaa oikein tyytyväiseltä: viimeinkin auton ikkunasta näkee jotain uloskin :) Katsoin myymälässä myös tuota Brion istuinta. Myyjä kehui sitä kovasti, kehui asiakkaidenkin kehuneen. Kuinka moni lienee ehtinyt ostamaan, en tiedä... Näytti ihan asialliselta, mutta minut sai Britaxin kannalle istuimen kangas. Briossa (ainakin siinä, joka liikkeessä oli esillä) oli hiostavan oloinen kangas, sellainen " teflonin" oloinen. Varmasti helppo pitää puhtaana ja kestää pitkään, mutta pikku matkustajan olo voi käydä selkäpuolelta vähän tukalaksi. Ainakaan meidän jeppe ei kuumasta tykkää, yksi syy, miksi kaukalosta jouduttiin luopumaan jo 5 kk:n iässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat