Vierailija

Meillä on rahat vähissä. Riittävät juuri ja juuri päivittäiseen elämiseen, mutta nyt kun kuopus tarvitsee uuden turvaistuimen, on siihen ollut vaikea saada rahaa kasaan. Emme ole puhuneet tästä kenellekään mitään. Mutta äsken soitti minun mummuni, lastemme isomummu, jota näemme harvoin emmekä hirveästi ole yhteyksissä. Kysyi tilinumeroa, ja sanoi laittavansa rahaa tulemaan. Kysyin että miksi, eikä hänellä ollut syytä sanoa. Sanoi laittavansa parille muullekin lapsenlapselleen.Viimeksikin, kun meillä oli näin tiukkaa, tuli yllättävä iso lasku auton korjauksesta, 400 euroa. Sitä murehdittiin, mutta yhtäkkiä mies voitti jostain rahapelistä yli 200 euroa, vaikkei muuten yleensä voita kuin pikkusummia.Muutenkin joka ainoa kerta, kun on ollut rahat vähissä ja tullut joku isompi meno, on jostain saatu yllättävästi rahaa. Omituista.

Kommentit (19)

Meilläkin on ollut paljon vastaavia tilanteita. Ja niistä on selvitty aina jonkun uskomattomalta kuulostavan " sattuman" kautta. Vaan ei ole sattumaa ei, Isä vain pitää huolta omistaan ja kuule jokaisen rukouksen :)

vaikka kuinka on rukoiltu, niin silti on joutunut kokemaan järkyttävää tuskaa ja menetyksiä.Kiva kaveri se teidän Jumala, muille hoitaa pikkuvippejä ja muita hakkaa maahan.Just joo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä Jumala tietää, mitä te häneltä tarvitsette, mutta luulen, että hän pitää siitä, että häneltä pyydetään kohteliaasti.Itsekin uskon siihen, että asioilla on taipumus järjestyä.

ajatellaan että " rukouksen voima" tarkoittaa sitä, että kun tarpeeksi monta ihmistä tarpeeksi voimallisesti rukoilee niin saadaan Jumala tekemään mitä tahdotaan.

niin yllättäen asiat jotenkin vaan järjestyvät. Milloin mitenkin, mutta todella tiukkaa ei ole rahan kanssa lopulta tehnyt koskaan.En rukoile. En ole ns. uskovainen.


Viimeksi kävi niin, että pohdin todella vakavasti työpaikan vaihtoa, ja illalla nukkumaan mennessä rukoilin mielessäni, että saisin jotakin vahvistusta ajatuksilleni.Seuraavana päivänä keksin huippuhienon idean, josta on hyötyä paljon pidemmäksi aikaa kuin työpaikan vaihdoksella.Olen monesti saanut pienempiinkin murheisiin apua rukouksella, mutta tätä en ole koskaan kertonut kenellekään.t. tapauskovainen luterilainen

Itelle kävi aikoinaan samantyylisiä juttuja. Rukouksen voima on maailmankaikkeuden mahtavin voima.

Voihan sen toisinkin nähdä jos haluaa, eli ei tarvi vetää hernettä kovin syvälle ; )

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat