Seuraa 

Ettekö te tiedä mitä kristityt ovat tehneet? Tässä muutama kristitty ihminen:Jim Jones

Joseph Kony

Joseph Di Mambro

David Koresh

Ben Klassen

Dominic Kataribabo

On niitä verenhimoisia kristittyjäkin!

Sivut

Kommentit (31)

mutta nuorempien kohdalla edes englannin perusteet kuuluu kyllä jo ihan perustaitoihin. Ja on totta, että Suomessa on ihan liian kauan ollut ihan liian suppea kielivalikoima koulussa. Nyt onkin herätty jo esimerkiksi venäjän kielen taidon tarpeellisuuteen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja suppea kielivalikoima johtuu juuri tästä vuosikymmeniä jatkuneesta sorrosta. Nythän jo julkisesti myönnetään että Suomessa on täysin unohdettu esimerkiksi espanja ja aivan liikaa korostettu esimerkiksi saksan kielen taitoa.

Nyt ei sitten riitäkään näiden harvinaisempien kielten taitajia Suomessa.

O.J. Simpson on kuitenkin legenda omassa lajissaan. Ja juu, jos se ei oo murhaaja niin en sitte tienny sitäkään (oon vaan lukenu että murhaajaksi on syytetty...) Ja sitä paitsi en häntä erikseen murhaajaksi maininnut... Ja ei se mua hidasta vaikkei se murjaaja olisikaan, sua tuntui sen sijaan ärsyttävän... XD

S-e-i-j-a:

Lainaus:


Ei sinulta löydy edes sen vertaa tietoa.
Pikku-Seikkua alkoi ärsyttää ku ei noi sun tsydeemit kuulu mihinkää yleissivistykseen! (opiskele enemmän ja puhu vähemmän)Kaikki murhaajat ja mielipuoletko kuuluvat yleissivistykseen?! Mites noi O.J. Simpson, viiltäjä-Jack ym legendaariset, kuuluvatko nekin yleissivistykseen?!?

Ei niinku vois vähempää kiinnostaa ketä noi hemmot on, tai mitä ne on ylipäätään tehny! Maailmaan mahtuu pahoja ihmisiä ja jos kaikki täytyis opetella tietämään niin johan siinä hulluks tulis!!!

Englannin kielellä pärjäät mainiosti pitkin eurooppaa mutta jos alat sössöttään jotain portugalia ei sitä kuule kovinkaan moni ymmärrä! Ja meillä englanti ON pakollista 3:lta luokalta lähtien! Mene sinä takaisin sinne ugandaan kaltaisiesi seuraan, et kuulu tähän maanosaan...

kuuluu yleissivistykseen. Sitä ei voi verrata portugalin kieleen, koska se on yleisesti käytössä oleva kieli lähes koko maailmassa, jos eri kieltä puhuvat tapaavat keskenään, mitä taas portugali ei ole!

Kerroppa se! Jos se ei kerta yleissivistykseen kuulu niin minkä tähden? Ja miksi kouluissa ei silloin opeteta YHTÄÄN MITÄÄN näistä sinun murhaajistasi!? SIKSI KOSKA ENGLANNINKIELI KUULUU YLEISSIVISTYKSEEN JA NOI MURHAAJAT EI. Thats the reason, vai pitäisikö puhua portugalia että ymmärtäisit?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat