Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ensimmäisen kp:n laskeminen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

tuottaa vaikeuksia!

Olen kuullut, että tuhru lasketaan vielä edelliseen kiertoon ja ensimmäisestä kunnon vuotopäivästä lasketaan ensimmäinen kp. Mutta mistä erottaa tuhrun ja kunnon vuodon?

Aluksi tuhru on monesti ruskehtavaa, ja sitten se on punaista. Lasketaanko vähäkin verimäärä kunnon vuodoksi vai tuhruksi? Kuinka paljon verta pitää tulla, että se olisi kp 1?

Toivottavasti kirjoituksen pointti tuli sekavasta tekstistä esille :).

Kommentit (3)

Vierailija

Mutta 2 lasta on ja joskus täältä netistä luin, että kannattaa ajatella kahta eri kiertoa yhtä aikaa eli tuhrusta ja kunnon kk:sta.Mulla kyllä kierto selvästi alkaa tuhrusta koska molemmilla kerroilla olen tullut raskaaksi kierron 6 päivänä kunnon kk alusta - tuhrua tulee 2-4 päivää ennen eli kunnon kk alkaa ti ja su " toimintaa" - tosin en tiedä kuinka kauan simpat sitten elelevät sisälläni...Mutta mulla meni ekan kanssa väh 10 kiertoa " ohi" kun tähtäsimme kierron puolivälin tienoille laskettuna kunnon kk alusta.Näin siis minulla.

Vierailija

Minä tuhruilen nyt jo kolmatta päivää! Eli onko menossa 58. vanhaa kiertoa vai 3. päivä uutta kiertoa? Vai jotain ihan muuta?

Uusimmat

Suosituimmat