Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä tullut nyt uutena onkhelmana nuo yölliset imetykset: Poika herää syömään ja rinnalle otettaessa ei rupea imemään kunnolla...muutaman laiskan imun välillä ottaa ja muuten öhisee ja itkee! Annoin sitten viime yönä ekaa kertaa korviketta pullosta ja nälkä oli kova, kun 80ml hurahti hetkessä. Maitoa kyllä tulee rinnoista, välillä oikeen kaaressa lentäen, että ei voi syy siinä olla ettei vauva saisi sieltä mitää. Mutta voiko vauva olla niin väsynyt yöllä, ettei imemiseen riitä voimaa ja keskittyminen heikkoa siihen touhuun? (Heräilee yöllä n. 3-4tunnin välein syömään). Kun taas päivällä ei ole mitää ongelmaa imettämisen kanssa!

Yöllä tuppaa käydä niin raastamaan itseä ja varmaan vauvaakin, kun ei imettäminen onnistu... = (

Mitä voin tehdä asialle?!T:Suzanne ja poika 2½vkoa

Kommentit (2)

Vieläkin laitan rintakumin väliin jos on tissi täynnä maitoa. Tai sitten annan samasta tissistä monta kertaa peräjälkeen ja lypsän toista. Ja mullakin vauva saa välillä maitosuihkun naamaansa kun irrottaa tissistä. Nyt on oppinut jo vähän " hotkimaan" kun on tullut ikää.

Jos maitoa tulee suihkuamalla, kenties onkin niin päin, että vauva " tukehtuu" , kun tulee niin paljon. Kokeile pumppaamista ennen syöttöä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat