Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Anteeksi nyt tietämättömyyteni, mutta miksi te islamiin kääntyneet aina sanotte palanneenne islamiin. Ettehän te syntyessänne islamin uskoisia ole olleet...

Sivut

Kommentit (60)

riinamari:

Lainaus:


Mitenkähän tuo noiden kolmen kirjan kehityskään olisi mennyt loogisesti. Jumala istui pöydän ääreen ja päätti kirjoittaa Tooran. Totesi sitten, että voihan helvetti, unohdin helvetin (jota juutalaisilla ei ole) ja kirjoitti raamatun. Luki sen jälleen uudelleen ja löysi muutaman pikku mokan ja kirjoitti koraanin...sitten vissiin loppui muste kun ei uutta kirjaa tullut....hih hii


Kyllä Jumala kertoi kaiken oleellisen jo ekoissa Kirjoissa MUTTA kun ihmiset kirjoittivat ne uusiksi oman mielensä mukaan niin Jumalan oli lähetettävä vielä yksi Kirja (=Koraani) minkä suojeli muuttumattomuudelta! Lukasepa vielä pari minun laittamaa linkkiä. ; )

että tuo Puolustaja on Totuuden Henki, eli Pyhä Henki joka kirkastaa kristusta ja avaa meille ymmärryksen.Nuo linkit olivat muslimien kirjoittamia, joten jäten ne täysin omaan arvoonsa. Suutarit pyskyköön lestissään.Voit Aureole jatkaa puolestani Jumalan pilkaasi. En halua osallistua siihen. Kysy jumalalta, miksei hän pystynyt Sanaansa varjelemaan, vai pystyikö?

Siksi koska islamissa nimenomaan uskotaan, että KAIKKI syntyvät muslimeina, mutta sitten vanhemmat tekevät heistä kristittyjä jne.. Joten silloin kun kristitty " kääntyy" muslimiksi, hän islamin mukaan palaa alkuperäiseen ja oikeaan uskontoonsa.

Mikäli haluat lukea vastaavanlaista tekstiä raamatun käytöstä, kehoitan sinua lukemaan ek-palstalta ilovebabys-nimimerkin kirjoitukset mm. Muhammden profeetallisuudesta, moniavioisuudesta ja oli siellä joitain muitakin kirjoituksia, mitä hän sinne kirjoitti. Niissäkin kirjoituksissa on käytetty raamattua oman mielen mukaisesti ja lyhennelty raamatun pätkiä tarkoitukseen sopivaksi. Sairasta ja surullista?Palanen Ummun kirjoituksesta:" Eli kuten näkyy jaetta on muutettu ja se on katkaistu mielivaltaisesti palvelemaan ihmisten omia sairaita tarkoitusperiä...Huoh, kuten sanoin, tämä on vain yksi esimerkki. Koko opus on tehty taitavasti ja salakavalasti kehyskertomuksen kera pelkästään johdattamaan ihmisiä harhaan ja kauemmaksi oikealta tieltä... Tosi sairasta ja surullista... "

Nimenomaan... Raamatun jälkeen TULI Koraani... Koraanin jälkeen ei TULE enää muita..Raamatussa on kerrottu Mohammedista ja siitä ,että hän tuo viimeisen kirjan.. en kyllä osaa tähän hätään kertoa tarkkaa kohtaa...osaisko joku muu???

KAHDEKASKYMMENES YHDEKSÄS SUURA: Päivänkoitto (Al-Fadzr) Ilmoitettu Mekassa (30 jaetta )Al-Fadzr, »Päivänkoitto», saa nimensä ensimmäisestä jakeesta.

Kuuluu Mekassa ilmoitettujen suurojen kaikkein varhaisimpaan ryhmään.Aloitan JUMALAN, laupiaan Armahtajan, nimeen.1. Kautta päivänkoiton2. ja kymmenen yön,3. kautta (juhlapäivien) luvun ja epäluvun,4. kautta yön, jolloin lähdetään (kotimatkalle).5. Eikö tässä kaikessa ole minkä nimeen vannoa, jos kuka sen tajuaa?6. Etkö ole miettinyt sitä, mitä Herrasi teki Aadille7. ja Aramin heimolle, jonka rakennuksia tukivat ylväät pilarit,8. sellaiset, joiden vertaisia ei rakennettu muissa kaupungeissa,9. (ja mitä tehtiin) Tamuudin kansalle, joka laaksossaan hakkasi asumuksensa suunnattomiin kallioihin10. ja faraolle, sotajoukkojen valtiaalle,11. noille kaikille,jotka harjoittivat irstaisuutta kaupungeissaan12. ja saivat aikaan paljon pahaa.13. Sentähden Herrasi lähetti heille kurituksen;14. totisesti Herrasi seuraa valppaasti teidänkin menoanne.15. Kun ihmisen Herra koettelee häntä antamalla hänelle kunniaa ja osoittamalla hänelle hyvyyttä, niin hän sanoo: »Herra pitää minut kunniassa.»16. Mutta kun Hän koettelee häntä toisin, niukentaen hänen elatustaan, silloin hän sanoo: »Herra halveksii minua.»17. Ei, te ette pidä orpoa missään arvossa18. ettekä kehoita toisianne ruokkimaan köyhiä,19. vaan te syötte olemattomiin kaikki heidän perintönsä ettekä mistään pidä väliä ahmiessanne,20. ja te rakastatte ylellisyyttä koko sydämestänne.21. Ei, kun tärähdykset panevat maan luhistumaan,22. kun Herra ilmestyy enkeliparvien seuraamana23. ja paljastaa helvetin, sinä päivänä ihminen noudattaisi kehoitusta, mutta miksi hyödyksi on hänelle totteleminen enää?24. Hän sanoo: »Voi, jospa olisin huolehtinut tulevasta elämästäni!»25. Mutta tuona päivänä ei kukaan rankaise niinkuin Hän,26. ei kukaan sido niinkuin Hän.27. Sinä levon löytänyt sielu,28. palaa Herrasi luo saadaksesi Hänestä lohtusi ja ollaksesi Hänelle otollinen,29. astu siis Minun palvelijoitteni joukkoon,30. Niin, astu autuuden tarhaan!

muistan myös kuulleeni muita kohtia...mutta en oikeasti osaa yhtään sanoa, että missä kohtaa Raamattua löytyy... lähdenpä tästä hetkeksi googlaamaan, jos tärppäisi..;O)

miisa29:

Lainaus:


Kysy jumalalta, miksei hän pystynyt Sanaansa varjelemaan, vai pystyikö?


Tähänkin löytyi vastaus laittamistani linkeistä, jos olisit ne lukenut.

latifah85:

Lainaus:


Heh heh! Et voi oikeasti TOSISSASI väittää että uskot Raamatun olevan täysin muuntamaton!??
Kukaan ei ole pystynyt osoittamaan, että raamattu olisi muuttunut. Kukaan ei ole antanut sellaista tietoa, mikä osoittaisi raamatun muuttuneen. Sinäkin voit aivan rauhassa käydä kertomassa ne raamatunkohdat, missä kerrotaan, mikä on muuttunut ja miten ja miten se muuttaa raamatun sanomaa.Aureole:Olen juuri lukenut viestisi, missä oli linkit muslimien omille sivuille. Lupaan tutkia ne tarkemmin paremmalla ajalla eli myöhemmin tänään. Tämä vain siksi, että et luulisi ohittaneeni sen, mitä olet sinne kirjoittanut.

Lainaus:

Ja että Koraanin jälkeen ei muuta kirjaa ole tulossa.


Kuinka niin?

Kerro tuo Jehovan todistajille ja mormoneille.

Heillä on kummallakin versio raamatusta mikä on noin 200 vuotta vanha.Eli Jehovien ja mormonien mukaan muu kirja tuli.


Tämä kirja on kyllä paksuinta soopaa mitä olen eläissäni nähnyt... Tosi surullista ajatella että ihmiset joilla ei ole tietoa lukevat tämän ja uskovatkin vielä siinä esitettyihin " faktoihin" joissa ei ole perää kuin nimeksi jos siksikään. Täytyy myöntää että tosi taitavasti on sekoitettu tosi ja valhe tässä kirjassa. Valtavan vaikeaa varmasti erottaa niitä toisistaan jos ei omaa kunnollista tietoa islamista... Toivonpahan vaan ettei kukaan muslimi joudu hukkateille uskonsa kanssa jos menee tätä lukemaan...Toisaalta ketä Allah haluaa johdattaa ei sitä kukaan pysty eksyttämään in shaa Allah.

Tosi paljon oli kaiken näköisiä virheitä tässä opuksessa mutta jos nyt ensiksi mainitaan se että turhan paljon rinnastetaansiinä oppineiden teoksia yhdenvertaisiksi Koraanin kanssa. Islamissahan oppineitakin on pilvinpimein eikä kaikki mainitut oppineet ainakaan minun korvaan edes kuulostaneet tutuilta, joten en tiedä sitten heidän oikeauskoisuudestaan... Eikä kaikkia teoksia ole saatavilla edes englanniksi saati sitten suomeksi joten hankalaa on mennä näitä tekstejä tarkastamaan.

Mutta jos nyt pysytään Koraanissa ja sen jakeissa, niin todellakin oli niitä irrotettu asiayhteyksistään ja puoliteltu eli otettu vain osa jaetta ja jätetty loput, jotka olisivat tuoneet totuuden esiin, kokonaan pois, subhaan Allaah. Otin tähän nyt esimerkiksi vain yhden näin ajanpuutteen vuoksi (tälläkin hetkellä pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta mutta en voinut tätäkään jättää).Eli, tänne linkitetyssä opuksessa oli mainittu Koraanissa lukevan tälläistä:" Myös Koraanista löytyi jakeita, että Jeesus tulee takaisin pilvissä: " Onko heillä muuta odotettavissa kuin että Jumala tulee enkeleineen heidän luokseen pilvien katveessa? " (Suura 2:210.) Ihn EI-Fadi EI-Hadathi sanoo tämän jakeen viittaavan Kristukseen, joka palaa viimeisenä päivänä pilvissä."

(Siis tällä todistettaisiin Jeesuksen (rauha hänelle) olevan Jumala (astagfirulLaah)Kun todellisuudessa Koraanissa lukee:(Suura 2:210) " Eivätkö he (epäuskoiset) juuri sitä odota, että Jumala tulisi heidän luokseen pilvien varjossa enkeleineen? Silloinhan kaikki olisi jo ratkaistu. Ei, kaikki asiat palaavat Jumalan tuomittaviksi. (Ahsen Bören käännös)(Suura 2:210) Eivätkö he (epäuskoiset) juuri sitä odota, että Jumala tulisi heidän luokseen pilvien varjossa enkeleineen? Silloinhan asia jo olisi ratkaistu. Ei, kaikki asiat palaavat Jumalan tuomittaviksi. (Hämeen-Anttilan käännös)(Suura 2:210) Do they then wait for anything other than that Allah should come to them over the shadows of the clouds and the angels (Then) the case would be already judged. And to Allah return all matters (for decision). (Noble Quran)

Eli kuten näkyy jaetta on muutettu ja se on katkaistu mielivaltaisesti palvelemaan ihmisten omia sairaita tarkoitusperiä...Huoh, kuten sanoin, tämä on vain yksi esimerkki. Koko opus on tehty taitavasti ja salakavalasti kehyskertomuksen kera pelkästään johdattamaan ihmisiä harhaan ja kauemmaksi oikealta tieltä... Tosi sairasta ja surullista...P.S. " tieteellistä tosiasiaa" :(josefiina4:

Lainaus:


http://gamma.nic.fi/~jlindell/muslimi.htmtässä tieteellistä tosiasiaa muslimin silmin.

Muhammed (SAWS) kirkasti Jeesuksen (AS) puhdistamalla hänet ihmisten valheista joiden mukaan hän olisi väittänyt olevansa Jumala tai Jumalan poika.Muhammedista raamatussa voit lukea täältä: http://www.islamtampere.com/vuoropuhelu.htm#_Toc36895394

Ja otathan raamatun viereesi että voit tarkistaa kaikki raamatunkohdat omastasi...

josefiina4:

Lainaus:


Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.Kuinkahan muhamed kirkasti Jeesusta? kun ei tunnusta ristinkuolemaa.

ja jossakin paikassa lukee että Pyhä Henki tulee olemaan kanssamme iankaikkisen, eli ei ikinä mene pois. No onkos muhamed täällä kanssa?, EI OLE, se on kuollut ja kuopattu, joten toi Puolusta, Pyhä Henki ei todellakaan ole muhamed.Elikkä onko niitä muita paikkoja raamatussa joka ennustaisi muhamedin????ja vielä kuinka muhamed julisti sitten Jeesusta??? todistakaa

Mutta alunperinhän Raamatun olisi täytynyt muuttua samantien Jeesuksen ristin kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen... silloinhan Mohammed väitti sen muuttuneeksi (n. 600 v jKr.). Tiedätte itsekin, ettei se ollut muuttunut oikeasti silloin, kuten ei se alkuperäisin Raamattu tänäänkään, vaikka siitä tehtäisiin suomenkielelle 50000 uutta, huonoa käännöstä.

olipas tän aihe muuttunut kun alku oli että miksi muslimit sanovat palaavansa muslimiksi. Nyt haluankin tietää, että missä on niin että kaikki olisivat muslimeja synnyttyään??? voitteko todistaa sen, en huomannut vastausta alussa, ehkä siellä oli,en muista.

Raamatussa on kerrottu Mohammedista ja siitä ,että hän tuo viimeisen kirjan.. en kyllä osaa tähän hätään kertoa tarkkaa kohtaa...osaisko joku muu???

latifah85, joko osaat kertoa tuon raamatun paikan??? tai voisko joku muu kertoa???Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat