MIKÄ PARAS NÄISTÄ TALVIHAALAREISTA:

Vierailija

Minkä näistä kannattaa ostaa 1 vee lapselle:



Travalle Remu

Lassietec

Lassie Suprafill



Perustele. Tai jos on olemassa joitain muita saman hintaluokan kosteussuojattuja haalareita niin kuulisin niistä mielelläni. Reimateciin ei ole varaa =(

Kommentit (13)

Vierailija

Kerroin täällä ostaneeni Lassietecit alle 40 euroa, ja joku ihmetteli kuinka olivat niin halvat kun yleensä maksavat 80 euroa. Sitten katsoin haalareita tarkemmin, ja ne ovatkin supratechit... Siis miten on; onko ne kuitenkin kaksi eri asiaa?

Vierailija

Meillä on toiminut Reiman Peuharit tosi hyvin. Tuntuu olevan monessa paikassa tarjouksessa 50¿ hintaan. Ei ole vedet menneet läpi ja kestää kulutusta aivan älyttömän hyvin. Toistaiseksi meillä on Peuharit olleet joka talven jälkeen kulumattoman näköiset (lapsella ikää 4v) vaikka lumessa möyriikin.



Nyt kokeillaan ihan vaihtelun vuoksi Rukka rvp-haalaria kun oli tarjouksessa Pk-seudun Prismoissa.

Vierailija

Täyttää siis keväällä 2 v ja mulle tärkeintä oli vedenpitävyys, asumme Helsingin keskustassa, joten lunta ei varmaan ole paljoa luvassa, loskaa sitten sitäkin enemmän :-) Lapsi on myös kovin villi ja tutkii varmasti kaikki kurakasat ja lammikot, ton ikäiseltä ei mielestäni voi vielä odottaa " järkeä päässä" olevan että ymmärtäisi että kaikkia lammikoita ja kurakasoja ei saa tonkia. Sen tähden panostin kunnon haalariin, ja Travallen Remu sattui kohdalle tarjouksesta joten sen ostin.

Vierailija

Lassietec pitäisi olla vedenpitävämpi ja yleensä kalliimpi, Supratech on se halvin malli mistä on alaosa käsitelty vettä hylkiväksi. 4

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat