Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita 4kk jotka eivät viihdy lattialla mahallaan? Oletteko silti pitäneet masullaan ja kuinka pitkiä aikoja?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Esikoinen jo ryömi tähän aikaan (!!!) mutta tämä kakkonen ei halua kuulla puhuttavankaan mahallaan olemisesta eikä oikein osaa sijoittaa käsiään vielä hyvin eteensä, jotta pysyisi paremmin yläruumis lattiasta koholla.Neuvolassa kehoitettiin silti pitämään lattialla masulla mahd. paljon.Onko muita? Miten olette toimineet?

Kommentit (3)

kiinnostunut masulleen kääntymään vielä. No ehkä pian. Osaa homman kyllä kaiketi, koska on kääntynyt mahalleen joskus, mutta ei vaan taida tämä taito kiinnostaa.Selällään pyörii kyllä ympäri kellonviisarina myös.

eli tyttö on nyt reilu 4kk ( s. 25.5 ) ja nyt ihan muutaman viikon sisällä on tapahtunut muutos parempaan tuon lattialla viihtymisen kanssa. Aiemmin ei viihtynyt siellä selällään eikä mahallaan, vaan heti alkoi kitinä ja natina kun sinne laittoi, mutta laitettiin vaan sitkeästi edes vähäksi aikaa. Luulen, että tuo viihtyminen parani siitä syystä, kun oppi pyörimään napansa ympäri, eli pääsee itse vaihtamaan suuntaa ja lelut pysyvät nyt paremmin hyppysissä ja niitä näplätään siinä samalla. Eli meillä taisi vain se kuuluisa aika auttaa tähänkin asiaan.Toivottavasti teilläkin jo pian viihdytään paremmin !!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat