G: Pärjäisikö miehesi 1v3kk ikäisen kanssa lennon Keski-Eurooppaan ? ev

Vierailija

Kommentit (10)

Jo on outo kysymys... Tai no, outo mielestäni siksi, että mieheni pärjää lapsensa kanssa ihan missä tilanteessa vaan. Lapsi on pieni ja mieheni on aikuinen, joten en ymmärrä miksi ei pärjäisi...?Eikö joidenkin miehet sitten pärjäisi?

Ainoa ongelma on yksin lentäessä noin pienen kanssa se, että joudut koko ajan pitämään sylissä ja tn. jää ruuatkin syömättä. Kun on kaksi, niin toinen voi pitää vuorollaan, kun toinen syö. Jotkut neuvoo laskemaan käytävälle, mutta ei se nyt mielestäni niin mene, että ipana juoksee käytävällä lentoemojen ja muiden ihmisten jaloissa, ja häiritsee muiden rauhaa.

ja pienemmänkin kanssa kun vain imetys olisi enää esteenä. Suunnittelisimme kuitenkin varmaan käsimatkatavarat aika tarkkaan, on vaikea kanniskella sekä isoja kasseja että karkailevaa taaperoa. Suosittelisin hänelle varmaan isohkoa reppua jonne mahtuu vaihtovaatetta, evästä ja leluja. Jos minä olisin mennyt edeltä niin voisin viedä enemmän hänenkin ja lapsen tavaroita. Kahden matkalaukun kanssa en odottaisi hänen pärjäävän, ihan siksi että kädet loppuu kesken, ja mitään ei lentoasemilla voi jättää vartioimatta.Jos joku saattaisi ja tulisi vastaan niin se ratkaisisi sitä matkatavaraongelmaa.Mistä kyse?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat