Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

En tuntenut tämmöistä ekaa odottaessani. Nyt viikot 16+2/17+2 ja tuntunut ehkä viikon ajan silloin tällöin. Juuri tuossa navan alla tuntuu sellainen pieni poreilu koko masun leveydeltä joten ei ne potkujakaan voinen olla. Ellei ole vilkas kaveri ja liiku puolelta toiselle? En osaa kuvailla muulla sanoin kuin poreilu??

Kommentit (3)

Ensimmäistä odotan ja taisi olla viikon 18 lopussa kun ensimmäisen kerran tunsin selvästi kuplintaa. Viikolla 20 oli jo melkein päivittäin tuntemuksia ja nyt viikolla 21 välillä ihan liiaksi asti, joskus kun ne kuplat tuntuvat ihan kunnolla kutittavan. Odottelen, milloin alkaa tuntea kunnon potkuja.

muistan tosi hyvin että tuntui juuri pientä poreilua. Välillä kuin minivispilää olis joku heilutellut siellä. Nyt toista odotellessa (rv 19+2) ei tuntunut tällaista, vaan alkoi heti potkuilla :)

Poreilua tai sellasta, että kärpänen kävelis mahalla... Sellai mä sitä kuvailin, kun ekaa kertaa tunsin Pyllerön " liikkeitä" rv.16...

Vaikka mulla on esikoinen tulosssa vasta. Ihmeen aikaisin tunsin.eiköhän se sielläkin mahassa liikettä ole! :)Joulumöhis ja pyllerö rv.32

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat