Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moi! Onko kellään kokemuksia n. 1,5 vuotiaan pimeän pelosta? Meillä nimittäin nukkumaan meno iltaisin on kääntynyt ihan päälaelleen nyt syksyn pimetessä. Vielä kuukausi sitten tyttö jäi omaan huoneeseen tosi reippaasti ja häntä ei tarvinnut nukutella. Nyt alkaa hirveä huuto iltaisin, kun mennään nukkumaan. Sängyn vierellä pitää olla niin kauan kuin tyttö nukahtaa ja eilen illalla piti mennä viereen että uni tuli silmään. Kertoilkaa omia kokemuksia!

Kommentit (4)

Moi vaan kaikille!Kiitos vinkeistä. Kokeilin eilen illalla sellaista, et jätin verhot auki tytön huoneeseen (säleverhot kuitenkin kiinni). Ulkoa tuleva valo valaisi sen verran huonetta ettei oltu ihan säkkipimeässä ja tyttö alkoi nukkumaan tosi hyvin! Joskus se tosiaan on näin pienestä kiinni (=

mutta auttaisiko sellainen pieni pistorasiaan kiinnitettävä yövalo yhtään? Se ei ole liian kirkas ja tuo turvallisuuden tunnetta kun ei ole ihan pilkkopimeää enää.

Meidän 2,5-vuotias on alkanut vaatia, että valot jätetään päälle nukahtamisvaiheessa. Tämä alkoi suurin piirtein siinä vaiheessa, kun illat alkoivat pimentyä. Nykyisin jätän siis himmeän valon palamaan ja käyn sen sammuttamassa kun poika nukahtaa.Hauskin tässä koko jutussa on se, että keväällä ongelmana oli, ettei poika meinannut lainkaan nukahtaa, kun oli niin valoisaa. Ja siksi hankimme hänen huoneeseensa pimennysverhot. Nyt ongelma onkin aivan päinvastainen.

Pimeiden öiden tultua rupesi meidän 2-vuotias huutamaan öisin " valot, valot" . Hankin sitten sellaisen pistorasiaan laitettavan yövalon ja se auttoi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat