Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

La-su välisenä yönä poikamme 2v2kk meni ihan tukkoiseksi. On ollut siitä asti tukkoinen, mutta vasta eilen päivällä nousi kuume lisäksi, yli 39 astetta. Panadolikaan ei laskenut kuumetta ja poika oli tuskainen. Ei kuitenkaan hiero korvia tmv...Viime yönä myös sitten oksensi kaksi kertaa kun oli juonut. Mutta ei kai tässä nyt oksennustautia voi olla kun olemme kuitenkin olleet kotona jo useamman päivän ja poika flunssainen. Voisiko oksennus johtua limaisuudesta?Pojalla edelleen kuumetta, ei ole oksentanut. Nyt laski hieman kun sai panadolia taas aamulla. Ja edelleen ihan tukkoinen ja räkäinen ja välillä yskii.Välillä pelkään myös että pojalla olisi virtsatietulehdus, kun neuvolassakin aina pelottelevat ahtaasta esinahasta. Mutta kai se oireilisi kipuna pissatessa tmv?Vielä en kuitenkaan lääkäriin ole menossa kun on vasta toinen kuumeinen päivä. Vai pitäisikö?

Kommentit (3)


... kun kolmantena päivänä tajusin viedä hänet lääkäriin löytyi vasemmasta korvasta infektio.Korvatulehdus saattaa oireilla lapsella kuumeen, nuha/köhä/tukkoisuuden lisäksi oksentelulla.Kipin kapin lääkäriin!

Oma 2.5 vuotias on muutaman korvatulehduksen sairastanut eikä koskaan ole valittanut korviaan. On ollut joko pelkkää kuumetta, tai yöyskää, joskus pelkkää sitkeää nuhaa. Kyllä poika on oksentanutkin jos on oikein limainen yskä. Virtsatulehdus ei useinkaan noin pienellä oireile kirvelyllä, voi olla vain kuumeinen tai muuten huonovointinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Virtsatieinfektio ei välttämättä oireile. Veisin kyllä näytteen, pienempi vaiva se on kuin munuaisiin asti edennyt pissatulehdus. Oksentaminen voi liittyä limaisuuteen. Seuraa kuitenkin, että saa tarpeeksi nestettä. Ottaisin kyllä yhteyttä lääkäriin myös jo siitä syystä, että kuume on korkea eikä laske lääkkeellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat