Vierailija

Mulle tehtiin hoito- clomifen+puregon+pregnyl ja ovulaatio osui kp:lle 15-16 ihan varmasti kun ultrassa se katsottiin. Nyt on kp 31/30, testi täysin puhtaan negatiivinen. Pyyhittäessä ruskeaa ällöä tullut jo kaksi päivää. Soitin hoidon tehneelle klinikalle ja hoitaja sanoi, että kyllä se vuoto sieltä tulee kun epäilin, että ei tule vuotoa eikä plussaa. Hoitaja sanoi, että kyllä jo pitäisi testissä näkyä viivaa ja sanoi, että plussaksi tuskin muuttuu. Epäili, että pelkoni menkkojen alkamisesta olisi siirtänyt niitä. Onko teillä käynyt tällä tavalla? Edellisessä hoidossa pelkäsi kanssa mutta kyllä ne tuli ihan ajallaan. Kertokaa kokemuksianne?

Kommentit (4)

Kuten klinikalta sanottiin, kyllä menkat tulevat sieltä jos ovat tullakseen. Onko sulla lugesteronit tukena? Ne pitää menkkoja poissa muutaman päivän. Todennäköisesti et ole kuitenkaan raskaana, koska testi negaa tässä vaiheessa (miten herkkä testi oli käytössä?), toki kannattaa tehdä uusi testi jos menkkoja ei edelleenkään kuulu.Inseminaation yhdistettynä ovulaation induktioon on tehokas hoito monelle, mutta on siinä vielä monta tekijää jotka voivat mennä pieleen ja raskaus ei alakaan. Tsemppiä uuteen yritykseen.

Ei ole tukilääkityksiä. Mietin vaan, että mikä niiden menkkojen alkamista siirtää kun aina ovat hoidoilla sekä teroluteilla ajallaan tulleet..... Testi oli apteekin oma.

Ja sitä ruskeaa tuli kyllä myös siinä kierrossa, jossa plussasin, mutta plussa kyllä näkyi selkeästi jo muutamaa päivää ennen varsinaista testipäivää.Onnea yritykseen :). Sitä ei koskaan ole liikaa. Meillä tätä nyt viisi viikkoista ihmettä yritettiin neljä vuotta ja moneen kertaan itkettiin epäonnistumisia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat