Ei menkkoja, ei plussaa kp 31/28-30?????

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mulle tehtiin hoito- clomifen+puregon+pregnyl ja ovulaatio osui kp:lle 15-16 ihan varmasti kun ultrassa se katsottiin. Nyt on kp 31/30, testi täysin puhtaan negatiivinen. Pyyhittäessä ruskeaa ällöä tullut jo kaksi päivää. Soitin hoidon tehneelle klinikalle ja hoitaja sanoi, että kyllä se vuoto sieltä tulee kun epäilin, että ei tule vuotoa eikä plussaa. Hoitaja sanoi, että kyllä jo pitäisi testissä näkyä viivaa ja sanoi, että plussaksi tuskin muuttuu. Epäili, että pelkoni menkkojen alkamisesta olisi siirtänyt niitä. Onko teillä käynyt tällä tavalla? Edellisessä hoidossa pelkäsi kanssa mutta kyllä ne tuli ihan ajallaan. Kertokaa kokemuksianne?

Kommentit (4)

Hei,minullekin kävi noin viime keväänä ihan luomukierrossa! Eli tikutin oviksen kp 13, ja tein r-testin kp 30... kierto siihen asti ollut 25-27, joten olin aika varma positiivisesta tuloksesta! Mutta ei, täti tuli sitten joskus kp 32. Luteaalivaihe siis oli jostain syystä kovin pitkä. Yritin sitä vähän lääkäreiltäkin kysellä, mutta eivät osanneet sanoa mitään. Ilmeisesti samaa on ollut joskus muillakin; tosin sitä en tiedä, miten hoidot ja lääkkeet asiaan mahdollisesti vaikuttavat.Kerta kaikkiaan tuskastuttava juttu kaiken muun piinailunkin päälle. Plussaonnea sinulle!

ja luteaalivaihe olisi 14 vrk (vaihteluväli on 12-16 vrk eli voi olla pidempikin), tulisi kierrosta tulla vähintään siis 30 vrk. Nyt jos on kp31, niin tänäänhän sen vuodon vasta pitäisi alkaakin. Ihan normaalia siis ja joskus tuettuna (esim. sulla Pregnyl) keltarauhanen saattaa toimia normaalia paremmin ja luteaalivaihe saattaa olla hyvinkin se 15-16 vrk.

Ihmettelin itekkin kun se klinikan hoitaja oli niin varma, että pitäis jo näkyä testissä, ei kai se nyt mikään ihme olis jos ei vielä näkyis? Uskon kuitenkin, että kyse ei ole nyt raskaudesta sillä kahdessa raskaudessa (toinen km) positiivinen on näkynyt hyvissä ajoin eikä minkään väristä vuotoa ole tullut. Ota tästä sitten selvää...

Tai voithan olla raskaanakin, eihän se ole poissuljettu asia ollenkaan. Onhan tälläkin palstalla ollut monia, joilla testi näyttänyt plussaa vasta paljon myöhemmin. Toivottavasti sinullakin! Plussaonnea!! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat