Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Myytiin yhdistelmät ja matkarattaat pois ja nyt olisi tarkoitus ostaa jotain tilalle. pitää mennä helposti kasaan ja suht pieneen tilaan autoon, mutt pyörät pitäisi olla sen verran isot että kulku helppoa hiekkateilläkin yms. Osaatteko suositella jotain? Kuomu pitäisi olla ja säädettävä selkänoja... Kyyditettävät 8kk ja 2v2kk vuoronperään ;)Kommentit (8)

on ihan kunnon rattaat mutta kevyet ja menee pieneen tilaan kasattuna. Kuomu löytyy ja jalkapeiton saa lisävarusteena. Näihin käy myös Emman seisomalauta jos haluaa että isompi lapsi kulkee sillä. Meillä kokemusta näistä vajaa kuukausi eikä ainakaan tässä vaiheessa ole tullut mitään moitittavaa. Myin kanssa matkarattaat ja yhdistelmät pois. Ai niin, selkänoja ei mene ihan makuuasentoon, mutta tämä ei ole meitä ainakaan haitannut. Hyvin on tyttö 7kk näissä kuitenkin nukkunut joka päivä.

En nyt yhtäkkiä muista mitä uudet Buggyt maksoivat, täytyypä oikein kaivaa kuitit esiin.... Tosiasia on, etteivät mitkään ihan halvimmasta päästä ole. Mutta laatu maksaa;)

Isot ilmakammiopyörät takana ja pienemmät tukevat paripyörät.(saa ostaa myös neljällä pikkupyörällä varustettuna) Iso suojaava kuomu, selkänoja menee täysin makuuasentoon ja makuutila ON iso! Koottuna menevät tosi kapeaan ja litteään pakettiin, koska kasautuvat keskeltä kuin sateenvarjorattaat. Pitkän mallinenhan tuo paketti on, mutta muuten tosi pieni.

Meillä olisi puolisen vuotta vanhat rattaat miltei tarpeettomana.... Tarvitsisin sellaiset pikkiriikkiset mukaan heitettävät matkarattaat vaan ja nämä ovat ylimääräiset....

Katsasta Gessleinin omilta sivuilta jos alkoi kiinnostaa, millaisista on kyse.

Eikö tuossa Gessleinissä ne etupyörät ole melko pienet? Muuten vaikuttivat oikein hyviltä, pelkään vaan että " kuoppaisemmassa" maastossa voivat olla hankalat?Emmaljungat taas vaikuttivat oikeinkin hyviltä :) Olisiko kellään ylimääräisiä;)

Ne etupyörät näyttää ehkä kuvassa aika pieniltä, mutta ovat kyllä oikeasti yllättävän isot. Nyt mittaamatta arvioisin halkaisijaksi 20cm ainakin. Ja kun ovat paripyörät, jotka saa " vapaiksi" tai lukkoon, ovat ainakin meillä kyllä toimineet tosi hyvin myös kuopissa ja muissa maastoissa. Mutta nämä ovat makuasioita. Halusin minäkin nuo takapyörät varta vasten nuo isommat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat