Vierailija

Meillä on alkanut 10 vuotiaalle esikoiselle kasvaa hiukan karvoja alapäähän. Miten te olette kertoneet tytöillenne alapään siistimisestä? Missä vaiheessa minun pitäisi ottaa puheeksi se, että siistisi aina suihkussa käydessään hiukan tupsua?

Näkeehän tyttö tietenkin saunassa ja uimahallissa, että aikuiset naiset ajelevat karvansa, mutta miten sen sitten selittäisi siitä eteenpäin. Vai luotanko siihen, että kaveriporukassa vaihtavat vinkkejä ja oppii sitä kautta pitämään intiimihygieniastaan huolta.

Sivut

Kommentit (35)

Ja kai hänelle on selvää, että äitsykki poistaa vaikka säärikarvojaan - luulisi auttavan tajuamaan ylipäätään jotain karvojen siistimisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedättekös, eilen ensimmäistä kertaa tässä ketjussa tajusin, että jotkut ajelee alapäätään! Olen siis joskus siistinyt bikinirajaa, mutta vain silloin kun tiedän, että olen uimaan menossa. Mieheni ei ole ikinä asiasta huomauttanut, ja vaikka olen jo yli 30v,en ole koskaan huomannut, että toisilla naisilla olisi ajellut alapäät !

Eikä ole lääkäri/gyne kommentoinut mitään. Av:lla viisastuu, mutten tiiä miten pitäs se ap ajella, että olis " säännöksien" mukainen :)

Anna sinä Ap vain tyttösi kasvaa rauhassa, en minäkään ole tämän traumatisoituneempi vaikken moista ole tajunnut, ja onnellisessa avioliitossakin edelleen :)

kuinka tynmiä olette. Kyttäätte toisten alapäivät uimahalleissa ja ajelette sen takia alapäitänne ettei miehenne jätä teitä. Mutta sitten kun tulee puhe siitä, että siitä pitäisi puhua tytölle teini-iässä, olaan kauhuissaan.

Heh, miettiikö tämän palstan teiniäidit tosiaan koskaan, että se, mitä he pitävät luonnollisena (esim. alapään posliiniksi ajelua), on toisille suunnaton vitsailemisen aihe.

Ei tarvi edes julkiseen uimahalliin menmä kattelemaan.

T: Joka viikko kolme kertaa hallilla käy, eikä höylänaisiin ole törmännyt ja vielä vähemmän saunassa.

Haluan vain oikeasti tietää, miten muut hoitavat asian. Kai sitä nyt omalle lapsellekin pitää opettaa tällaiset intiimihygienia-asiat. Minä ainakin ajelen alapääni juuri siksi, että se on siistimpää. Ja toiseksi ei mieheni suostuisi olemaan kanssani jos alapääni muistuttaisi kauheaa pöheikköä. Pitää sitä sen verran tehdä avioliiton kestämisen kunniaksi.Jos nyt saisin asiallisia vinkkejä, kiitos. ap

siistiä alapäätään. Ja se kyllä oppii aikanaan sen, sitten kun pitää mutta elä herrantähden mene heti ensimmäisenä sille toitottaan et aja nyt ne karvas pois.

Vasta ehkä teini-iässä siistiminen voi tulla kyseeseen. Tai sitten voit ajella omiasi ja tyttö tajuaa, että haa, jos ne rehottaa liikaa, niin ne voi ajaa. Mutta eiköhän se ajaminen ole tytön oma asia.

Kannattaa nyppiä karvat pinseteillä niin viettää suurin osa av.mammoistakin päivänsä.

Ja toki pojilleen jokaine opettaa, että luonnollinen karvoitus naisella on yök.Näin lapsenne oppivat arvostamaan toisia sellaisena kuin ovat ja saavat hyvän kasvupohjan rehellisiin ihmissuhteisiin.

En kyllä menisi tuon ikäistä vielä neuvomaan. Lapsi se on ja lapsena saa vielä pysyä monta vuotta. Sikäli häntä itseään alkaa häiritä (voiko noin pienellä vielä kasvaa niin paljon karvaa, että se häiritsisi?), niin sitten voit neuvoa miten hän voi siistimisen tehdä. Tarkoitan vain bikinirajojen siistimistä, jos lapsi käy uimahallissa tms.Todennäköisesti kavereidensa kanssa kyllä puhuu asiasta ja saa neuvoja.

Minä en tosiaan tiedä, miten hoitaisin asian. Kuukautiset ja muut kerrotaan koulussa, mutta tuo alapään ajelu ainakin minua hämmentää. Halusin vain kuullä muiden kokemuksia aiheesta kun alempana oli pitkä ketju, missä pohdittiin oman alapään ajelua. Miten te kerrotte siitä tyttärillenne sitten ja neuvotte heitä asiassa.

että naiset siistivät alapäätään,koska jos se rehottaa kuin venäläisellä hiihtäjällä niin ei todellakaan ole hygieeninen.samoin kainalokarvoista olen´sanonut,ja tyttö sanookin että kuhan karvat kasvaa kainaloon ajelen ne pois.

kerrot vaan ihan asiallisesti ja selität niin kyllä lapsi sen tajuaa. sitä paitsi musta olisi miehenä ällöä katsoa sellasta venäläistä hiihtäjän puskaa!!!yäk

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat