Vierailija

Kommentit (9)

Kuopioon ajaa tunnissa. Siellä on ihan kivasti kauppoja. Että jos vaikka pari kertaa kuussa käy Kuopiossa shoppailemassa, niin eiköhän se siitä.Näin on, Kuopiosta löytyy ja siellä on hyvä sairaalakin jos lapsia aikoo hankkia. Kaavin keskustassa on Kesosen vaatekauppa, se on tosi hyvä.Mutta varppina saa kyllä tosi läheltä järven rannalta hyviä kesämökkipaikkoja! Ja eiks siellä oo se laskettelukeskus kanssa lähellä ???Kyllä saa tosi halvalla ja Maarianvaara on tosi lähellä, se laskettelukeskus. Nilsiän Tahkolle, jossa on uusi kylpylä ei myöskään ole kaukana.En oo kyl talvella koskaan käynyt, ja kesälläkin viimeksi jotain 100 vuotta sitten, mutta tuskinpa se hirveesti on muuttunut.Kaavi ei koskaan muutu :)

Tervetuloa p-savoon!-Rouva K-mutta kaavi on kyllä aika jumalanhylkäämä junttila, jos saan sanoa ;D

jos olet sinkku niin sieltä tunnen tosi monta poikamiestä!onnea haastatteluun!-2-

ja vettä lähellä ja Kuopioon ajaa tunnissa. Siellä on ihan kivasti kauppoja. Että jos vaikka pari kertaa kuussa käy Kuopiossa shoppailemassa, niin eiköhän se siitä.

Mutta kyllä se aika junttila on, kieltämättä... Sukulaisia asuu siellä ja äiskän suku on sieltä kotoisin. Mutta varppina saa kyllä tosi läheltä järven rannalta hyviä kesämökkipaikkoja! Ja eiks siellä oo se laskettelukeskus kanssa lähellä ???

En oo kyl talvella koskaan käynyt, ja kesälläkin viimeksi jotain 100 vuotta sitten, mutta tuskinpa se hirveesti on muuttunut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat