Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1v. ja 10-12h lentokoneessa... Mahdoton yhtälö?

Vierailija

Kommentit (10)

ja tota kävelyruljanssia minäkin " kauhulla" odotan.

Mietin vaan, että miten onnistuu nukkuminen ja OIKEESTI miten se lapsi viihtyy paikallaan. No kirjoista pitää kovasti jo nyt (10kk) mutta ei kai meidän superlukijakaan jaksa kymmentä tuntia kirjoja lukea ;-)

Mutta lentokoneessa kävellään ympäriinsä, silloin kun tulee ilmakuoppa niin olette katonrajassa kuolleina. Pelkästään Yhdysvalloissa loukkaantuu tuhansia vuosittain kun eivät ole käyttäneet turvavyötä. Ei siitä kauaa ole kun Etelä-Amerikassa yli 40 matkustajaa loukkaantui.

ja hienosti oli mennyt. lapsi kyllä suostui nukkumaan, millä on iso merkitys. hurmasi kaikki kanssamatkustajat, koska käyttäytyi niin hienosti!

Lensimme 11 kk kanssa vaihtojen kanssa vajaan vuorokauden mittaiset matkat (x 2) ja reissu meni ihan kivasti. Aloimme n. 2 vkoa ennen reissua muuttaa lapsen unirytmiä 30min/pv matkan kohteeseen sopivammaksi ja lapsi nukkui koneessa pitkät unensa. Jos otatte mukaan lapselle istuimen, niin matka menee vieläkin mukavammin kun kenenkään ei tarvitse sylissä pitää.

Meillä kokemus yksi- ja kolmivuotiaiden kanssa pitkästä matkasta, lento kesti 3+9 tuntia ja aika kamalaa oli. Viihdykkeenä oli pikkusyötäviä (rusinat, maissinaksut, hedelmänpalat, juustotikut) ja kirjoja, värityskirjat ja kynät, muovailuvahat, palapelit, muovisia pikkuleluja esim eläimiä, ukkeleita, autoja. ja sitten sen yksivuotiaan kanssa käveltiin loputtomiin - oikeasti! - pitkin koneen käytäviä koska oli juuri oppinut kävelemään eikä tod. halunnut istua paikallaan..Minne teillä matka? Tsemppiä!!

.. en ole kyllä kateellinen, jos sulla on tuo tilanne edessä!;)Olen itse matkustanut reilut 5 tuntia vähän vajaan vuoden ikäisen kanssa lentokoneella ja ei se koko ajan ihan kivaa ollut. Oli hankaluuksia saada lapsi viihtymään suurinpiirtein paikoillaan niin kauan. Oma syöminen ja lapsen syöttäminen ahtaalla paikalla oli myös aika hankalaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat