Rahat on loppu.. :/ ei ole varaa ostaa pillereitä, puhumattakaan että muuta söisi kuin makaronia loppukuun..

Vierailija

Samalle kuulle tuli sähkölasku, iso kännykkälasku, vesilasku ja 2 kk nettilasku. Opintotuesta noi pois ja vuokra, niin jäi ihan 10 euroa. Nyt pitäis ostaa pillereitä huomenna viimeistään, mutta miehellä on kanssa yhtä vähän rahaa, ja syödäkin pitäisi..Kaikki vinkit otetaan vastaan.. Mitään ideoita, mitä kannattaa tehdä?

Kommentit (13)

Nyt ei kyllä auta kuin lainata rahaa jostain. Kuu ei ole vielä puolessakaan, tuolla kymmenellä eurolla ei yksinkertaisesti pärjää.Joko ne laskut on maksettu? Minä olisin jättänyt jonkun laskun maksamatta ja siirtänyt seuraavaan kuukautaan, niin että olisi jäänyt rahaa ainakin 100 Euroa.Voisiko jossain s-tilillä tms. olla bonuksia jotka voisi käyttää ruoan ostoon?Onko teillä säästöpossuja jotka voisi tyhjentää? Ootko kaivanut kaikki takkien taskut ja laukkujen pohjat, niistä joskus tekee mukavia löytöjä. Onko luottokorttia jota voisi käyttää vähän?E-pillerit nyt on pienin huolenne. Kuun loppuun on pitkä aika ja tässä ehtii tulla vaikka mitä vielä. Voisivatko vanhempanne auttaa? Tai olisiko joku ystävä jolta voisitte lainata vaikka satasen?

Vierailija:

Lainaus:
mutta lyö korville Pakistanilaisia perheitä jotka ovat hautautuneet kivien alle....Tai antaa pienen tytön kokea raiskauksen....

vertaile liittymiä. Löydät varmasti halvemman, sinun tarkoituksiisi sopivamman liittymän! Meille ainakin oli iso säästö vaihtaa liittymät!

mä oon joskus joutunu soittamaan mm. känny-ja sähkölaskuista, ja asiakaspalvelija vaan ystävällisesti kysyi että mille päivälle siirretään eräpäivä. kun nolona ehdotin et siirretään kuukaudella niin se oli ihan ok.vastaisen varalle vinkkinä tämä... vaikka eihän se kai auta, jos rahat on aina loppu. lähinnä tilapäiseen hätään.

1800 eurolla laskuja, vakuutusta, lainaa, sähköä jne. Miehelle tuli poikkeuksellisesti vain puolikas palkka. Ihan noin vähissä ei onneksi ole rahat ja marraskuussa päästään taas normaali meininkiin...

Tuossa yhdessä viestissä ihmiset olivat niin ihmeissään kun aina sai rahaa kun vähän rukoili. Että koetapa sitä.Sori sarkastinen viesti, mutta ottaa jeesustelijat vaan niin päähän....

Ei ees olla mitään uskovaisia, mutta jos on tosi hätä on niin ihmeesti sitä vaan voittaa lotossa sen verran että pärjää tai muutaman tonnin kenosta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat