kumminpäin?! pieni mielipide-nimi-gallup ;)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

eli ollaa mieheni kanssa tultu siihen tuloksee että pojastamme tulee ossi =) nyt ongelmana on että kumpi seuraavista nimistä tulee ensin..eli:

1.ossi elias elmeri

vai

2.ossi elmeri elias?!mielipiteitä kaivataan!! =)

haluamme molemmat nimet, koska jo ennen raskautta sanoimme mieheni kanssa että jos joskus saamme pojan on se ossi elias =)

mutta nyt masuasukkia on kutsuttu elmeriksi ja tahdomme senkin nimen mukaan =Dkiitos jälleen vastanneille =)

Kommentit (15)

minusta Ossi Elias Elmeri on sointuvampi ja kuulostaa hyvältä noin kun taas Ossi Elmeri Eliaksessa tulee ainakin mulle tunne, että nimeen on vaan väkisin tungettu 3suosikkinimeä eikä nimestä ole saatu sointuvaa!!

Mutta nää on tosiaan makuasioita..niinkuin vastauksista huomaakin jo ;o)!!


Ossi Elmeri Elias on minusta sointuvampi ja tomerampi.Toisessa vaihtoehdossa Ossi Elias Elmeri viimeinen nimi kuulostaa Selmeriltä. Vaikka voihan sellainenkin nimi olla kuin Ossi Elia Selmeri??Vähän riippuu myös sukunimestänne. As-alkuiseen sukunimeen tuo Elmeriin päättyvä sopii paremmin.

Yksi vaihtoehtohan olisi tietysti: Elias Ossi Elmeri, mutta pitäisitte kuitenkin Ossin kutsumanimenä. ???Kaikki nämä kolme nimeä ovat kuitenkin ihania!=)))))

Elias sopii hyvin Ossin perään ja pitempi Elmeri loppuun jykevöittämään nimeä. Ossi Elmeri Elias -yhdistelmässä Elias kuulostaa vähän ylimääräiseltä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat