Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näin eilen perheen, jossa isä työnsi kaksostenrattaita, joissa istui jo melko iso lapsi, rattaiden päällä oli pyörä. Poika ei ilmeisesti ollut jaksanut polkea pitempään. Perässä tuli äiti joka työnsi vauvan vaunuja. Ulko tuuli ja satoi, oli aivan hirveä ilma. Molemmat vanhemmista näyttivät todella vihaisilta. Me ajeltiin ohitse autolla ja mietittiin miehen kanssa, että onko se " lapsia pakko käyttää kävelyllä" periaate niin tärkeä, että oli ilma ja oma mieliala mikä hyvänsä, sinne on pakko lähteä. Me käydään harvoin kävelyllä koko perheen voimin, mutta silloin meillä onkin todella hauskaa. Ei lähdetä sinne minkään pakon vuoksi lapsille karjumaan, kun itsellä haluttais olla jossain muualla. Muita samanlaisia??

Kommentit (5)

365 päivää vain ja ainoastaan lasten kanssa uuvuttaa jaksavankin. Pitäisi oikeasti olla edes yksi päivä vuodessa, jolloin aikuinenkin saisi vain levätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

usein miettinyt, että jos se lasten kanssa oleminen on niin vaikeaa, niin kantsisko jättää tekemättä. Todella harvoin näkee perhettä jolla oikeasti on hauskaa olla lasten kanssa esim. kaupassa. Vanhemmat aina vaan karjuu lapsilleen ja ovat vihaisen näköisiä. kannattaisko silloin lähteä kauppaankin ilman niitä lapsia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat